Jokainen sesonki tuo oman mausteensa vuoteen.

Osa rakastaa kesää ja sen lämpöä yli kaiken, toinen suosii talven pakkasia ja yksi saa iloa eniten irti keväästä, kun luonto herää eloon. Sitten ovat he, joiden mielestä syksy ruskan ja viilenevän sään kera on vuodenajoista paras.

Jos nämä yhdeksän merkkiä kuulostavat omalla kohdallasi todenmukaisilta, olet hyvin todennäköisesti syksyihminen ja aina valmis ottamaan vastaan syksyn:

1. Piirakka

Et voi odottaa, että pääset syömään lämmintä piirakkaa. Ah, kukapa voisi vastustaa herkullista mustikkapiirakkaa?

2. Sukkahousut

Olet odottanut jo pitkään, että pääset sukka- ja sukkahousulaatikoillesi. Enää ei tarvitse palella, vaan nyt saa vetää jalkaan lämpimät sukkahousut, jotka ovat olleet kieltolistalla kesällä – oli kesä kuin kylmä tahansa.

3. Pukeutuminen

Olet jo valmis syksyisille sävyille ja skottiruuduille. Vekkihamekin saattaa löytyä kaapistasi. Rakastat syksyisiä vaatteita ja syksyä varten pukeutumista.

4. Takit

Rakastat takkeja! Takin laittaminen päälle on kuin halaus ystävältäsi; lämmin ja kotoisa.

5. Meikki

Pidät siitä tunteesta, että meikkisi pysyy kasvoillasi, eikä valu kuumuuden ja hien mukana pois. Nyt saa ottaa taas eyelinerit ja luomivärit käyttöön!

6. Leffat ja sarjat

Olet niin odottanut leffojen ja sarjojen katsomista. Lempisarjasi saattaa olla vaikkapa Downton Abbey, Narcos tai Stranger Things. Nyt saat syventyä leffailtamiin lempiherkkujesi kera.

7. Koti-illat

Saat jäädä kotiin ilman syyllisyyden tuskia ja taakkaa. Nyt saa jäädä kotiin ja käpertyä vaikkapa vilttiin, eikä tarvitse rientää häihin tai grillibileisiin.

8. Kengät

Saat hyvän syyn ostaa lisää kenkiä. Kylmempi ilma vaatii kenkikaapin päivitystä. Hyvä syy suunnata kaupoille!

9. Värit

Rakastat syksyn väriloistoa. Nautit suunnattomasti, kun pääset kuljeksimaan puistoon tai luontoon, jonka ruska on värjännyt kauniisti.

Oletko näistä samaa mieltä? 

Lähde: Good Housekeeping