Miehillä voi olla tapoja, joita naiset eivät yleensä tee. Osaa niistä naiset voivat jopa vihata.

Suurin osa miehistä noudattaa hygieniasääntöjä ja ovat aidosti ylpeitä omasta ulkonäöstään. On silti muutama miehen kehonhoitoon liittyvä asia, joista naiset eivät pidä. Tässä alla on niistä ne inhotuimmat kahdeksan.

1. Huulen alla karvoja

Luuleekohan joku mies, että naiset eivät huomaa tai jopa pitävät siitä pienestä karvaisesta huulten alla olevassa alueessa? Kun mies esimerkiksi syö, siihen voi tarttua ruokaa kiinni. Ei ole mukava suudella miestä, josta saa samalla myös ruuan makua, jota mies on syönyt.

2. Liikaa partavettä

Partavesi tuoksuu hyvälle, kunhan sitä ei ole lorahtanut liikaa. Kaikki naiset eivät tosin kestä tuoksuja lainkaan.

3. Huono kynsihygienia

Naiset eivät tietystikään pidä siitä, jos heihin kosketaan likaisilla kynsillä. Naiset toki pitävät miehiä, jotka tekevät hommia, joissa kädet ja kynsivälit likaantuvat. Mutta kädet ja kynsivälit on hyvä pestä ennen kuin koskee naiseen. Kynnet on myös hyvä pitää lyhyinä.

4. Backstreet Boys -tyylinen parta

Backstreet Boys on jo menneisyyttä, joten se leuasta korviin ulottuva parta on jo historiaa.

5. Vahaus, joka ei koske selkää

Vaikka naiset ovat kovia poistamaan karvoja, miehellä niitä pitää naisten mielestä olla. Vain selästä voi mieskin poistaa karvoja.

6. Ei käytä kunnolla saippuaa

Se ei riitä, että suihkussa pesee vain kainalot. Saippuaa on hyvä laittaa joka puolelle kehoa. Miehiset kohdatkin pitää pestä, jotta ne eivät lemua.

7. Järkyttävä määrä häpykarvoja

Vaikka on hyvä, että mies ei aja karvojaan pois, voi niitä jostakin kohti kehoa vähän vähentää. Liika häpykarvojen määrä ei ole naisten mieleen.

8. Ei rasvaa itseään

Jos miehen iho on kuiva, naisesta voi tuntua miehen lähellä kuin hieroisi itseään hiekkapaperiin. Miesten olisi syytä rasvata ihoaan, kuten naisetkin tekevät.

Lähde: Thrillist