Näitä ihania asioita elämässä et voi rahalla ostaa.

Onhan se pakko myöntää, että rahalla voi tehdä ihania asioita. Jos rahaa on riittämiin, voit lähteä esimerkiksi ihanalle lomalle rentoutumaan, käydä ulkona syömässä ystävien tai kumppanin kanssa, ja vaikkapa nauttia säännöllisistä kampaajakäynneistä tai hemmotella itseäsi kynsihoidossa.

Lähes meillä jokaisella on kuitenkin elämässään vaiheita, jolloin raha voi olla tiukassa, ja sen käyttöä pitää miettiä tarkkaan. Aina ei yksinkertaisesti ole varaa tehdä niitä asioita, joista nauttii.

On kuitenkin tärkeää muistaa olla kiitollinen niistä ihanista asioista, joita elämässä on. On myös tärkeää muistaa, että kaikkein parhaimpiin asioihin elämässä ei edes tarvitse rahaa.

 Tässä on 8 ihanaa asiaa, joita ei voi ostaa rahalla.

  1. Rakkaus. Se on yksi elämän tärkeimmistä asioista, ja sitä ei kukaan voi ostaa rahalla.
  2. Aikaa ei myöskään voi ostaa rahalla, ja toisella annettu aika onkin sen vuoksi todella arvokasta.
  3. Terveys on myös asia, jota ei voi ostaa rahalla. Rahalla voi toki ostaa terveydenhuollon palveluja, mutta raha ei silti takaa hyvää terveyttä.
  4. Lahjakkuus. Rahasta voi olla hyötyä erilaisten taitojen kehittämisessä, mutta todellista, aitoa lahjakkuutta ei voi ostaa rahalla.
  5. Tyytyväisyys omiin saavutuksiin on myös asia, jota ei voi ostaa rahalla. Omien unelmien ja tavoitteiden saavuttaminen ei ole rahasta kiinni.
  6. Luonnosta nauttiminen on myös täysin rahasta riippumatonta. Miljonääri ei nauti luonnosta yhtään sen enempää kuin sinäkään.
  7. Nauraminen on ei myöskään edellytä rahaa, ja siitä voit nauttia, vaikka sinulla olisikin matti kukkarossa.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk