Jotta suhde voi hyvin, on siitä pidettävä huolta. Oletko suhteessa miehen kanssa tai haluaisit olla?

Jos olet parisuhteessa miehen kanssa, käyttämällä näitä kuutta salaista asetta, saat pidettyä miehesi tyytyväisenä ja parisuhteenne hyvinvoivana. Toki siihen tarvitaan tekoja myös miehesi puolelta, mutta nämä teot ovat sinua varten. Jos taas haluaisit miehen itsellesi, näistä keinoista on apua myös siihen.

1. Näytä hänelle, kuinka paljon haluat häntä

Hänen on kaivattava sinua, kun et ole hänen lähellään, ja hänen on tunnettava himoa, kun hän ei ole nähnyt sinua pitkään aikaan. Kiusoittele häntä ja anna sen jälkeen periksi.

2. Kunnioita häntä

Kunnioitus on minkä tahansa kestävän suhteen perusta. Sen on hyvä tulla esille heti sen jälkeen, kun on rakastuttu ja ollaan intohimoisessa suhteessa.

3. Luota häneen ja anna hänen luottaa sinuun

Ilman keskinäistä luottamusta, hän ei pysy helposti lähelläsi. Hänen on tiedettävä, ettet tuomitse tai arvostele häntä. Hänen täytyy tuntea olevansa arvostettu, hyväksytty ja että olet hänen puolellaan. Hänen on tiedettävä, ettet kerro ystävillesi tai (mikä vielä pahempaa) äidillesi hänen tekemistään virheistä.

4. Haasta hänet

Monet miehet pitävät haasteista. Kun haastat hänet, vedät häntä puoleensa helpommin.

5. Pidä kiinni naisellisuudestasi

Tämä on vähän vanhanaikaista, mutta monia miehiä naisessa houkuttelee juuri naisen naiselliset ominaisuudet.

6. Kannusta ja tue häntä

Miehillä on oltava elämäntarkoitus. On hyvä, jos tuet ja kannustat häntä hänelle tärkeissä asioissa. Tie miehen sydämeen on tukea sitä, mitä hänen sydämensä haluaa.

Lähde: Yourtango