Jos olet huono heräämään aamuisin, tarvitset näitä neuvoja aamutreenien onnistumista varten!

Yritätkö löytää keinoja, joilla aamutreenit olisivat helpompia? Treenaaminen voi usein tuntua lähes mahdottomalta kiireisen työpäivän aikana. Päivän päätteeksi, kun olo on väsynyt ja olet valmis rentoutumaan, on liian helppo keksiä tekosyitä ja unohtaa treenaaminen.

Treenien jättäminen väliin voi kuitenkin saada sinut tuntemaan itsesi entistä väsyneemmäksi ja alentaa itsetuntoasi.

Koska me kaikki tiedämme, miten tärkeää liikunta on sekä henkiselle että fyysiselle terveydellemme, on aika käyttää näitä tapoja tehdä aamutreenistä helpompaa!

Aikaisemman heräämisen opetteleminen ei ole helppo tehtävä, mutta jos pystyt tekemään siitä tavan, se on loistava tapa aloittaa päivä positiivisella ja terveellisellä mielellä ja vapauttaa illat rentoutumiseen.

 Tässä on viisi vinkkiä, joiden avulla muutat liikuntatottumuksesi ja jaksat herätä treenaamaan aamuisin!

  1. Aseta treenivaatteesi jo edellisenä iltana esiin. Se nopeuttaa aamutoimiasi ja tekee salille menemisestä hieman helpompaa.
  2. Tee itsellesi uusi, motivoiva biisilista treenejä varten! Se piristää sinua myös, kun olet aivan koomassa aamulla.
  3. Opettele menemään aikaisemmin nukkumaan, sillä aamuisin on vaikeaa lähteä treenaamaan, ellet ole saanut tarpeeksi unta.
  4. Päätä jo valmiiksi, mitä liikkeitä ja harjoituksia aiot tehdä aamutreenissäsi. Se tekee treenaamaan lähtemisestä askeleen helpompaa.
  5. Sovi treenitreffit kaverin kanssa! Kun olet sopinut jonkun kanssa, että menette yhdessä treenaamaan aamulla, on sinun vaikea perua jo sovittuja treenejä.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk