Kiireessäkin on mahdollista näyttää tyylikkältä ja huolitellulta.

Naisten odotetaan näyttävän hyvältä päivittäin, mikä voi olla etenkin kiireistä elämää viettäville melkoinen haaste. Tyylikkään ja huolitellun ulkoasun voi kuitenkin saavuttaa helpommin erilaisten kikkojen avulla.

Stylisti Marissa Webb kertoi viisi tyylikikkaa, jotka jokainen kiireistä elämää elävä nainen tarvitsee.

Asusteet avainasemassa

Kun joudut kiirehtimään paikasta toiseen koko päivän, ovat asusteet silloin suuressa roolissa.

”Varmistan, että minulla on aina kaulakoruni, rannekoruni ja oikea laukku. Se tuo lisää ilmettä muuten tavalliseen asukokonaisuuteen”, Webb neuvoo.

Laita ylle ihana bleiseri

Hyvän bleiserin avulla lähes mikä tahansa tyyli muuttuu astetta hienommaksi.

”Laitan usein smokkibleiserini ylle simppelin t-paita ja farkut -tyylin kaveriksi”, Webb kertoo.

Hanki joukko tyylikkäitä matalakantaisia kenkiä

Webbin mukaan jokaisella naisella tulisi olla muodikkaita matalakantaisia kenkiä olemassa niitä päiviä varten, kun korkokengät ovat sula mahdottomuus laittaa jalkaan.

Pidä lempivaatekappaleesi saatavilla

Monella ei ole mahdollisuutta suunnitella tyylikästä asukokonaisuutta jokaista päivää varten. Sen takia kannattaakin pitää sesongin suosikkivaatteesi – housut, yläosat, kengät – aina saatavilla.

”Sitten sijoita muutamiin vaatekappaleisiin, joita voit sekoittaa muihin luodaksesi erilaisia tyylejä”, Webb sanoo.

Webb myös kehottaa tietämään, mitkä tyylit sopivat itsellesi, kun ei ole aikaa alkaa kokeilulliseksi.

”Esimerkiksi minun suosikki koostumus parhaillaan on skinny-tyyli alaosassa ja löysä yläosa. SInun voi olla jotain siroa yläosaan ja helppoa ja löysää alaosaan. Oli se mitä tahansa, tiedät itse, mitkä vaatteet valita ja että suurimmaksi osaksi mittasuhteet käyvät yksiin”, Webb neuvoo.

Ole yksivärinen

Webb kertoo, että yksi hänen pikakikoistaan niitä päiviä varten, kun ei ole aikaa värkätä asun kanssa, on suosia yksiväristä tyyliä. Vaikka sitä varten ei tarvitse pohtia ja pähkäillä kokonaisuutta kauaa, se antaa juuri päinvastaisen mielikuvan.

”Jos kaikki osat asukokonaisuutta eivät ole samaa väriä, koeta yhdistää paitasi bleiseriin tai korkokenkäsi housuihisi”, Webb vinkkaa.

Katso kuvia vinkkeihin täältä.

Lähde: Who What Wear