Polvipituiset saappaat sopivat monenlaisiin asukokonaisuuksiin.

Polvipituiset tai hieman polven alle ulottuvat saappaat ovat monen kestosuosikkeja syksyisin. Monipuoliset saappaat sopivat niin työpaikalle kuin viikonlopun menoihin – niin hameen kuin pillifarkkujen kaveriksi.

Lue alta vinkkejä, miten yhdistellä polvipituisia saappaita muuhun vaatetukseen luoden tyylikkäitä kokonaisuuksia syksyn aikana.

1. Vaaleita sävyjä ja syksyisen ruskeat saappaat

Yhdistele kirkkaita neutraaleja ja vaaleita sävyjä syksyisen ruskeisiin saappaisiin. Vedä jalkaan valkoiset pillifarkut, joiden lahkeet menevät saappaiden sisään, ja ylle iso villapaita viileinä päivinä.

2. 70-luvun henkeä

Jos et ole korkeavyötäröisten housujen ystävä, voit pukeutua 70-luvun henkeen minihameen ja topin avulla kruunaten tyylin mokkasaappailla. Valitse asukokonaisuuteen esimerkiksi beigen, ruskean ja valkoisen sävyjä.

3. Kynähame ja kuvioita työpaikalle

Toimistotyyli syntyy esimerkiksi tummasta ja ruudullisesta kynähameesta tai sen kaltaisesta alaosasta ja kuvioidusta yläosasta. Mustat polvipituiset saappaat sitovat asukokonaisuuden yhteen.

4. Tummaa ja rennompaa

Jos kaipaat jotain rennompaa esimerkiksi lähtiessäsi kaupungille ostoksille, pitäydy laivastonsininsen ja mustan sävyissä yhdessä mustien saappaiden kanssa. Esimerkiksi mustat pillifarkut ja ylisuuri tumma neule ovat hyvä yhdistelmä.

5. Juhliin saappaissa avokkaiden sijaan

Polvipituiset saappaat sopivat myös syksyn juhliin. Tee asukokonaisuudesta tyylikkäämpi pukeutumalla vain mustaan; lyhyt mekko, sukkahousut ja pidempi bleiseri ovat hyvä kokonaisuus.

Katso lisää tyylivinkkejä ja kuvat yllä listattuihin yhdistelmiin täältä.

Lähde: Glamour