5 tapaa laittaa kylpyhuoneesi siistiin kuntoon – lue vinkit

Muutaman helpon niksin avulla kylpyhuoneen voi muuttaa kaaoksesta rauhan keitaaksi.

Kylpyhuone on etenkin naisille kodissa paikka, jossa tulee vietettyä paljon aikaa, mutta sen kuntoa pitää usein itsestäänselvyytenä järjestyksen ja sisustuksen suhteen. Monella voikin kertyä erilaisia purnukoita ja tuotteita sikinsokin kylpyhuoneeseen.

Muutaman helpon niskin avulla kylpyhuoneen voi kuitenkin muuttaa tyyneyden ja rauhan keitaaksi.

1. Puolen vuoden sääntö

Moni saattaa säilyttää esimerkiksi meikkejään kylpyhuoneessa. Käy niitä läpi ja heitä menemään ne, joita et ole käyttänyt edellisen puolen vuoden aikana. Suurin osa meikkituotteista kannattaa muutenkin laittaa vaihtoon puolen vuoden jälkeen, koska vanhat tuotteet voivat aiheuttaa tulehduksia. Sen lisäksi kaikki tuotteet, joissa on harja (esimerkiksi rispiväri ja huulikiilto), pitäisi olla käytössä vain 3-6 kuukautta.

2. Säilytä samanlaiset asiat yhdessä

Jos jaat kylpyhuoneesi jonkun kanssa, on helppo tapa säilöä omat tuotteet ostamalla nättejä koreja tai laatikoita, joihin voit laittaa sivuun esimerkiksi kuvan tai tekstin, mitä sieltä löytyy ja näin erottaa omat tavarasi toisen tavaroista.

3. Tuo makuuhuonemaista sisustusta kylpyhuoneeseen

Kynttilöitä, kehyksiä… Yleensä tällaisia ei löydä kylpyhuoneesta, mutta koska kylpyhuoneessa kuluu aikaa, voi siitä tehdä myös yhtä sievän huoneen kuin kotisi muut huoneet. Muutaman koristetarkoitukseen ostetun esineen ja asian avulla vessanpöntöstäkin saa nätimmän näköisen.

4. Piilota vaikeasti säilöttävät kivoihin laatikoihin

Monilla on kylpyhuoneessa tavaraa, joita on vaikea säilöä – pinseteistä piilolinsseihin. Laita näitä muuten joka paikkaan leviäviä asioita kivoihin laatikoihin ja kukaan ei tiedä, mitä laatikoissa on. Valitse laatikoiden väriksi esimerkiksi sävy, jota on suihkuverhossa tai allaskaapissa.

5. Laita korujasi esille

Koruja varten on erilaisia kauniita säilytystelineitä, joiden avulla voit laittaa korujasi esille. Laittamalla korusi näkyville, saatat myös helpommin käyttää niitä kuin jos ne lojuisivat isossa kasassa pöydällä tai laatikon pohjalla.

Katso kuvia vinkkeihin täältä.

Lähde: TODAY


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.