Tietyt ajankohdat ja tilanteet voivat olla muita parempia hetkiä intoutua lemmen leikkeihin.

Toiset hetket ovat parempia seksin harrastamista varten kuin toiset. Women’s Health on listannut parhaimpia hetkiä seksin harrastamista ajatellen ja suomensimme niistä viisi alle.

1. Juuri ennen isoa esitelmää

Tutkimukset ovat osoittaneet seksin tyynnyttelevän hermoja, laskevan verenpainetta ja vähentävän stressiä. Yksi tutkimus jopa sai selville, että he, jotka harrastivat seksiä ennen julkista puhumiskokeilua, olivat vähiten stressaantuneet.

2. Aamulla

Seksiasiantuntija Jessica O’Reilly kertoi Women’s Healthille, että testosteroni- ja energiatasot ovat korkeammat aamulla ja sen lisäksi oksitosiinitasot pitävät sinut ja kumppanisi tunneyhteydessä pitkin päivää samalla, kun endorfiinit tehostavat mielialaasi.

3. Kuukautiskierron 14. päivä

Women’s Healthin mukaan tuore tutkimus selvitti, että noin kahden viikon kohdalla kuukautiskierrossa klitoris kasvaa jopa 20 prosenttia suuremmaksi ja turpoaa helpommin. Eli toisin sanoen tämä on ajankohta, jolloin orgasmi on helpompi saavuttaa. Tämä tapahtuu samoihin aikoihin ovulaation kanssa.

4. Huonon päivän päätteeksi

Vaihda raskaan työpäivän aiheuttaman stressin ja ärsytyksen purku oluesta seksiin, mikä voi olla myös terveellisempi vaihtoehto.

”Tutkimukset ovat näyttäneet, että seksi ja muut fyysiset hellyyden muodot – jopa käsistä kiinni pitäminen – voivat merkittävästi parantaa mielialaa ja alentaa stressitasoja tulevien päivienkin ajalta”, O’Reilly sanoi.

Turhautumisen ja ärsytyksen purkaminen sängyssä voi johtaa myös intohimoisempaan ja innostuneempaan seksiin.

”Kunhan rakkaasi ei ole suuttumuksesi tai ärsytyksesi lähde, voi suuttumusseksi olla todella kiihkeää”, O’Reilly jatkoi.

5. Kun tunnet olosi hieman sairaaksi

Tämä voi olla vastoin yleistä oletusta, mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että seksi voi itse asiassa tehostaa immuunijärjestelmää. Ehkä ei ole paras idea harrastaa villiä seksiä kuumeessa, mutta Women’s Health huomauttaa tämän olevan ainakin tapa valmistautua flunssakauteen.

Lähde: Women’s Health