5 asiaa, jotka elokuvat ovat opettaneet yhden yön jutuista

Elokuvistakin voi aina oppia jotain.

Pitäisiköhän hankkia yhden yön juttu, saattaa moni pohtia viikonlopun suunnitelmia pähkäillessään. Brittilehti Metro listasi osittain pilke silmäkulmassa viisi opetusta yhden yön jutuista, mitkä ovat peräisin tunnetuista elokuvista.

Tällaisia opetuksia elokuvat tarjoavat yhden yön jutuista:

1. Seksi ei pelasta henkeäsi

Mietitäänpä vaikka Titanicin Jackia ja Rosea. Yhden kerran jutuksipa se lopulta jäi, kun hyinen meri vei Jackin mennessään laivan upottua. Näillä perustein yhden illan juttu ei pelasta henkeäsi.

2. Käytä ehkäisyä

On suositeltavaa käyttää ehkäisyä, jotta välttyy sukupuolitaudeilta ja epätoivotuilta raskauksilta. Katherine Heiglin tähdittämä Paksuna on esimerkki jälkimmäisestä tapauksesta.

3. Valitse viisaasti

Vaarallinen suhde on Metron mukaan hyvä esimerkki siitä, kenen kanssa ei kannata mennä sänkyyn.

4. Nolo hiippailu kotiin voi ollakin jotain muuta

Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvassa Anne Hathawayn hahmo osoitti, että niin sanottu walk of shame voi näyttääkin todella seksikkäältä eikä niin nololta ja häpeälliseltä.

5. Varo mitä päästät suustasi seuraavana aamuna

Yhteisen yön jälkeisenä aamuna kannattaa hieman miettiä, mitä sanoo. Muuten voi käydä niin, että vieressä ollut henkilö lähtee ja lopputulos menee kuin Neljät häät ja yhdet hautajaiset -elokuvassa: seisot alttarilla väärän ihmisen kanssa ja tajuat, että se oikea on todistamassa häitäsi.

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.