5 asiaa, joita et ikinä saa sanoa sängyssä – katso lista

Lue seuraava lista, sillä nämä jokaisen pitää tietää!

Seksi on todella intiimi tilanne, jossa on helppo kokea itsensä erityisen haavoittuvaksi. Siksi meidän pitääkin olla erityisen tarkkoja siitä, mitä sanomme henkilölle, joka jakaa sängyn kanssamme. Jos sanot seuraavat asiat kesken petipuuhien, loppuu sessionne todennäköisesti lyhyeen ja saatat aiheuttaa toiselle osapuolelle pitkäkestoisen trauman!

 1. Teet sen väärin
  Sinulla on tietenkin oikeus saada sinua miellyttävää seksiä, eikä sinun tarvitse esittää pitäväsi jostain, mistä et todellisuudessa lainkaan nauti. Jos ilmaiset asian näin kielteisellä tavalla, toisen osapuolen itsevarmuus saattaa kuitenkin lysähtää kasaan kuin huojuva torni. Jos tuttavuus on uusi, et varmasti saa tätä henkilöä sänkyysi uudestaan.

 2. Kutsut toista väärällä nimellä
  Tämä olisi äärimmäisen noloa teille kummallekin. Lisäksi kyseinen moka saattaa satuttaa toista osapuolta todella paljon ja vahingoittaa lisäksi hänen itseluottamustaan. Sinun pitäisi ehkä lisäksi myös miettiä, oletko vielä pahasti kiinni exässäsi, jos lausut hänen nimensä sängyssä.

 3. Onhan sinut testattu?
  Tätä sinulla on tietysti oikeus kysyä seksikumppaniltasi, mutta huomioi seuraava: tätä tulee kysyä ennen seksiä, ei missään nimessä sen aikana tai sen jälkeen. Jos kysyt tätä kesken petipuuhien, tunnelma todennäköisesti lässähtää ja toinen saattaa tuntea olonsa loukatuksi.

 4. On ollut parempaakin seksiä
  Tämän sanominen toiselle on aivan ehdoton ei niin ennen seksiä, sen aikana kuin sen jälkeenkin. Tämän tiedon voit pitää ihan vain omana tietonasi, sillä sen sanominen toiselle ei ole millään tavalla tarpeellista. Seksi uuden ihmisen kanssa on sitä paitsi usein ensimmäisellä kerralla vielä harjoittelua, ettehän te vielä voi tietää, mistä toinen pitää. Jos päästät tämän kommentin suustasi, voit olla varma, ettei toista kertaa tule.

 5. Voitko pestä hampaat?
  Hyvä hygienia on tietysti tärkeää, ja on toivottavaa, että sänkykumppanien hygieniatasot vastaavat toisiaan. Pahanhajuinen hengitys ei kuitenkaan välttämättä ole merkki huonosta hygieniasta, vaan voi olla myös seurausta ruuansulatusongelmista. Sänkykumppanisi voi harjata hampaansa vaikka viisi kertaa päivässä, mutta hengitys on aamulla silti pahanhajuinen. Hän on todennäköisesti myös itse hyvin tietoinen ongelmastaan, eikä sinun kommenttisi saa aikaan muuta kuin hänen nolostumisensa.

Nappaa neuvot talteen ja jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.