Syksy on jo melko pitkällä, mutta jouluun on silti vielä hieman matkaa. Jos syksy on alkanut pimeytensä ja säänsä vuoksi masentamaan, kannattaa iltoihin keksiä erilaista tekemistä, mikä tekee illoista entistä viihdyttävämpiä. Tekeminen voi olla rentouttavaa tai kehittävää. Toisena iltana on mukava hypätä sohvan pohjalle ja nauttia hiljaisista illoista kynttilän valossa kun toisena taas kehittää ja motivoida itseään kirjojen tai esimerkiksi opiskelujen ohella. Lue tästä kolme vinkkiä syysiltojen piristykseksi ja nappaa niistä itsellesi mieluisimmat.

Pelaa erilaisia pelejä

Ensimmäisenä haluamme mainita erilaiset pelit, joita löytyy varmasti jokaiseen makuun. Syksy on tunnetusti loistavaa aikaa nauttia olosta sisätiloissa eikä siitä tarvitse potea huonoa omaatuntoa. Nauti erilaisista peleistä, olipa sitten kyseessä tietokoneella toimivat videopelit, nettikasinoilta löytyvät ​kolikkopelit​ tai erilaiset lautapelit. Voit pelata pelejä yksin tai nauttia jännityksestä partnerisi, perheesi tai ystäviesi kanssa. Etsi mieleisesi peli ja anna syysilloillesi ripaus jännitystä.

Lue kirjoja tai katsele elokuvia

Kirjojen lukeminen ei katso säätä, mutta rentouttavinta se on vilttien välissä kynttilöiden palaessa. Myös kirjoja on lukuisia, ja niistä voit löytää aina fiktiivisistä fantasiateoksista kehittäviin oppaisiin. Kirjojen avulla voit myös harjoittaa taitojasi, kuten kieliä ja monia muita osa-alueita. Kirjojen suuresta valikoimasta löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan mieleisesi. Jos lukeminen ei ole juttusi, kannattaa kokeilla myös äänikirjojen kuuntelemista, joka onnistuu helposti erilaisia puhelinsovelluksia käyttäen. Syksy vie myös monet sohvan pohjalle katsomaan elokuvia ja nauttimaan kiireettömistä hetkistä arjen keskellä. Jos elokuvat eivät ole mieleesi, kokeile etsiä uusi sarja jota alkaa seuraamaan.

Hanki uusi liikuntaharrastus

Jotta aika ei menisi pelkästään sohvan pohjalla makaamiseen ja sisällä oleskeluun, kannattaa harkita myös uuden harrastuksen hankkimista. Liikunta on hyväksi sekä keholle että mielelle, ja monia liikuntalajeja on mahdollista harrastaa myös sisätiloissa. Esimerkiksi kuntosalilla käyminen sekä erilaiset aerobic – ja zumba-tunnit ovat myös loistava tapa saada syke nousemaan ja ehkä myös tavata sekä uusia että vanhoja ystäviä.

Lähde kahville ystävän kanssa

Kolmas loistava tapa viettää syysiltoja on etsiä viihtyisä kahvila yhdessä ystävän kanssa ja nauttia kuumista juomista keskustelujen lomassa. Tällöin ei tarvitse istuskella kotona ja raitis ilma ja sosiaaliset tilanteet saavat myös hyvin virkistäytymään. Viikonloppuna kannattaa myös valita mukava ja lämmin ravintola, ja nauttia tästä vuodenajasta viinilasin ja erilaisten herkkujen äärellä.

Lista voisi jatkua pidemmällekin, mutta nämä kolme ovat ehdottomasti kaikista suosituimmat. On tärkeää vaihdella aktiviteetteja eri päiville, ja näin jokainen päivä saa itsellensä oman piristysruiskeen. Syksyllä ei siis kannata masentua, sillä tarjolla on kaikennäköistä tekemistä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia