Kun sinulla on sisko, on sinulla myös paras ystävä loppuelämäsi ajalle.

Sanotaan, että veri on vettä sakeampaa ja se usein näkyy siskojen välillä. Ystäviä ja poika- tai tyttöystäviä voi tulla ja mennä, mutta sisko pysyy rinnalla niin hyvinä kuin huonoina aikoina.

Alla on 11 syytä, miksi siskot ovat mahtavia.

1. Hän on nähnyt sinut parhaimmillasi ja pahimmillasi. Mikään ei järkytä häntä, kun hän on nähnyt sinut niin oksennustaudissa kuin onnesi kukkuloilla.

2. Kaikesta voi puhua. Aamupalan äärellä voidaan jakaa niin kuukautisvaivat kuin rakkauselämän ilot ja surut.

3. Ja toisaalta on helppo olla vain hiljaa. Kun on tuntenut toisen koko ikänsä, ei hiljaisuus ahdista eikä tule tarvetta keksiä koko ajan jotain puhuttavaa.

4. Hän tulee tueksesi, kun olet pulassa. Ja on heti rinnallasi, kun parisuhteesi päättyy.

5. Hän on nähnyt sinut kaatokännissä. Hän on myös jättänyt oman iltansa kesken huolehtiakseen sinut kotiin.

6. Piereskely, röyhtäily, finnien puristelu… Se on kaikki luonnollista siskojen kesken.

7. Sisäpiirin vitsit. Jo tietty ilme voi kertoa paljon siskojen välillä ja muut eivät ymmärrä mitään.

8. Tervehenkinen kilpailu. ”Ai, olet laihtunut, olen iloinen puolestasi.” Ja tuota seuraa liittyminen salin asiakkaaksi.

9. Hän on aidosti onnellinen puolestasi. Oli kyse sitten uudesta työstä tai lottovoitosta, on sisko aidosti iloinen menestyksestäsi.

10. Hän ei tuomitse miesmakuasi. Hän on kuitenkin todella rehellinen, jos hän ei pidä kumppanistasi – ”Oletko tosissasi?! Hän on täysi ku***ää!”

11. Et joudu murehtimaan, että ikääntyisit yksin. Ei paniikkia kumppanin löytämisen suhteen, kun vanhainkodissa seurana on oma sisko, jonka kanssa voi muistella villejä nuoruusvuosia konjakkilasillisia siemaillen.

Lähde: Metro