Poika lahjoitti hiuksia niin paljon, että niistä voidaan valmistaa useampi peruukki.

10-vuotias Thomas Moore on noussut otsikoihin ympäri maailman herttaisen eleensä ansiosta. Poika kasvatti hiuksiaan kaksi vuotta, leikkasi sitten hiuksensa lyhyeksi ja lahjoitti hiuksensa syöpää sairastavien lasten hyväksi.

”Lahjoitimme niin paljon hiuksia, että niistä voi tehdä kolme peruukkia”, pojan äiti paljastaa NowThis-sivun julkaisemalla videolla.

Pari vuotta sitten Thomas katsoi äitinsä kanssa videon syöpää sairastavasta tytöstä ja tämä video innosti poikaa kasvattamaan hiuksiaan syöpäsairaiden lasten hyväksi.

”Kysyin, miksi tuo poika on kalju ja äiti kertoi, ettei videolla ollut poika, vaan tyttö ja että tyttö sairastaa syöpää. Minä kysyin, mitä syöpä tarkoittaa”, Thomas kertoo videolla.

Äiti selitti, kuinka kemoterapia saa hiukset lähtemään ja Thomas päätti kasvattaa hiuksiaan ja lahjoittaa ne katsomallaan videolla olleelle Kyssi Andrewsille. Valitettavasti Kyssi nukkui pois viime vuonna, mutta Thomas jatkoi hiusten kasvattamista ja nyt ne lahjoitetaan Kyssi Andrews Foundationille, johon voit tutustua lisää täällä.

10-vuotias poika aikoo myös tehdä herttaisen eleensä uudelleen, kun aloittaa 6. luokan.

”Haluan viettää loput 5. luokasta nykyisellä hiustyylilläni. Haluan pitää vuoden taukoa”, poika sanoo suunnitelmistaan videolla.

Voit katsoa videon Thomasin eleestä alta ja jos video ei näy, löydät se myös täältä.

This boy grew his hair out for two years to donate to a girl w…This boy grew his hair for two years so he could donate it to a girl with cancer

Julkaissut NowThis 18. syyskuuta 2016