Seksilelut ovat hauskoja, mutta niiden ostaminen? Ei niinkään.

Nykyisin seksileluja voi tilata netin kautta kotiin, mutta entä jos nettikaupoista ei löydy miellyttävän näköisiä laitteita tai sieltä tulee vääränlainen? Siksi voikin monesti olla helpompaa vain kävellä kaupungissa olevaan liikkeeseen, posket punoittaen.

Alle on kuvattu seksilelujen ostamisen emotionaaliset vaihteet, jotta he, jotka eivät ole moisiin liikkeisiin ennen astuneet, osaavat hieman varautua tunteiden vuoristorataan ja liikkeissä käyneet verrata omiin kokemuksiinsa:

1. Innostus

”Wuhuu, leluostoksille! Tämä on hauskaa!”

2. Suunnittelu

”Onneksi tarkistin netistä etukäteen hintoja, joten tarjoukset, täältä tullaan!”

3. Huoli

”Hmm… Onkohan tämä liike yhtä karmiva kuin kauhuelokuvissa ja 70-luvun pornoelokuvissa on nähty? Pitäisiköhän etsiä parempi liike netin avulla…”

4. Hämmenys

”Missään ei ole järkeä. Miksi sillä on väliä, onko klitorista stimuloiva laite täysin luonnossa hajoava? Mikä ihme tuo on? Ja onko tuossa suulelussa vampyyrin hampaat?”

5. Häpeä

”Apua, myyjä lähestyy. En tarvitse apua, kiitos vain.” ”Halusin vain tietää tämän hinnan, en sen yksityiskohtia. Miksi tästä täytyy keskustella keskellä myymälää näin isoon ääneen?”

6. Päätös

”Hitto vie, tulin tänne ostamaan seksilelun, kuten kaikki muutkin. Ei tänne kukaan vahingossa tullut. Ja kyllä, haluan sittenkin tietää lelun yksityiskohtia! Ja nyt kun innostuin, niin haluan kokeilla tuota laitetta ja maistaa näytettä vaniljan makuisesta liukuvoiteesta. Minusta tulee seksimonsteri, hih hih!”

7. Häpeä iskee uudelleen

”No niin, tämän minä halua. Miksi myyjä kysyy haluanko tämän, jos menin sen kanssa kassalle? Miksi hän kyselee, haluanko muuta? Ihan kuin olisin hienossa ravintolassa ja tilasin juuri väärää viiniä. Pitäisikö tässä olla sitten muuta tuon kalliin vibraattorin lisäksi? Ajatteleekohan myyjä minun heti kokeilevan tätä, kun pääsen kotiin? Apua! Puhuvatkohan he minusta, kun lähden?”

8. Puolustus

”Ostin sen hemmetin kapineen ja vien sen kotiin ja kokeilen sitä! Ostin oman mielihyvän lähteeni!”

9. Levottomuus ja pelko

”Äh, miksi he antavat tällaisen kassin, josta kaikki näkevät, mistä tulen? Miksi tämä ei voinut olla massaan hukkuvampi? Mitä jos joku tulee vastaan, kun lähden? Mitä jos hän haluaa nähdä, mitä ostin? Missähän vaiheessa on paras hetki poistua ihmisten joukkoon ulos liikkeestä…”

10. Riemu/pettymys

”Huh, kukaan ei ahdistellut minua ostoksistani eikä tuttuja tullut vastaan. Nyt voinkin kokeilla tätä! Mutta missä ihmeessä patterit ovat?!”

Lähde: Cosmopolitan