Haluatko tietää seurustelusta ja parisuhteista enemmän? Online-oraakkeli Google vastaa sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Hakukone Google ei ole mikä tahansa hakukone. Se on paitsi ajanhermolla ja päivittyy jatkuvasti, myös tiedostaa laajoihin tietomassoihin perustuen sen, mistä asioista ihmiset kulloinkin ovat kiinnostuneita ja pystyy linkittämään nämä aihepiirit keskeisiin tietokantoihin tarjoten vastauksia. Google onkin oikeastaan jättimäinen tietopankki ja kirjasto, joskin toisinaan vastausten tulkinnassa ja erityisesti johtopäätösten vetämisessä tarjotusta informaatiosta on käytettävä omaa harkintaa ja maalaisjärkeä. Kaikki, mitä Google meille kertoo, ei suinkaan ole totta, mutta hupia ja huumoria vastauksista voi saada irti!

Lähestyimme Googlea kysyäksemme tärkeitä kysymyksiä parisuhteesta ja seurustelusta. Halusimme tietää, minkälaisia asioita Google oikeastaan tietää ja minkälaisia vinkkejä tämä nettipohjainen oraakkeli antaa apua etsivälle. Koska meillä ei kuitenkaan ollut kysymyspaletti täysin valmiina, kun ryhdyimme istuntoon oraakkelin kanssa, päätimme antaa Googlelle vapaat kädet sen suhteen, minkälaisia neuvoja saisimme.

Listasimme alle Googlen ehdotukset parisuhteen tilan analyysiin sekä hakutulokset rakkauden ja onnellisuuden saralla. Meitä Googlen tarjoamat kysymykset naurattivat – entä sinua?

Näitä asioita Google ohjeisti meitä kysymään parisuhteista ja seurustelusta:

Googlehaku6Googlehaku7Googlehaku1Googlehaku11Googlehaku9

Googlehaku10Googlehaku2Googlehaku4Googlehaku3Googlehaku5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä mieltä sinä olet näistä vinkeistä? Luottaisitko sinä Googlen arvioon ja neuvoihin parisuhteen ja rakkauden saralla? Jaa ajatuksesi alla kommenteissa!