Tatuointien suosion kasvaessa niitä ottaneet saavat kuulla yhä enemmän kommentteja kuvistaan.

Tatuoinnit jakavat mielipiteitä varsinkin silloin, kun nainen on koristanut ihoaan runsaasti musteella. Monet eivät myös epäröi laukoa ajatuksiaan ääneen tatuoidulle naiselle.

Naistenlehti Cosmopolitan listasi kuitenkin 10 asiaa, joita ei pitäisi sanoa tatuoidulle naiselle – etenkin jos henkilöt eivät tunne toisiaan.

1. ”En pidä tatuoiduista naisista.”

Makunsa kullakin, mutta on silti kummallista, miksi näin pitää sanoa. Harva tatuoitu sanoo tatuoimattomalle henkilölle, ettei pidä hänestä, koska hänellä ei ole yhtään mustetta ihollaan.

2. ”Mutta olet muuten niin nätti…”

Tatuoinnin ottanut on saattanut hyvinkin ajatella eri tavoin ja hänen mielestään ihoa koristavat tatuoinnit saavat hänet näyttämään paremmalta.

3. ”Kadut sitä vielä jonain päivänä!”

On kummallista, miten muut ihmiset olettavat tietävän paremmin, mitä toinen ihminen ajattelee tulevaisuudessa. Monet myös harkitsevat tatuointejaan pitkään, jotta ovat varmoja sen ottamisesta.

4. ”Näytätpä mielenkiintoiselta/hauskalta…”

Tatuoinnit voivat auttaa monia lähestymään naista iskuyrityksin esimerkiksi pubeissa ja baareissa, mutta tatuoitu iho ei tarkoita sitä, että nainen olisi ”helppo nakki” sänkyyn saatavaksi.

5. ”Serkullani/kaverillani/äidin kummin kissan kaimalla on söpöimmät pikkuiset sydämet kiertämässä pientä delfiiniä hänen nilkassaan…”

Naisen ei pidä olettaa sukupuolensa takia innostuvan söpöistä, tyttömäiseksi mielletyistä tatuoinneista.

6. ”Onko sinulla noita muuallakin, haluaisin nähdä!”

Vaikka naisella olisi näkösällä tatuointeja ja vaatteiden alla piilossa niitä lisää, ei silti ole soveliasta udella niistä ja haluta nähdä niitä – etenkin, jos on kyse täysin toisilleen tuntemattomista henkilöistä.

7. ”Eikö se sattunut?”

Jos näin kysytään sillä oletuksella, että nainen ei kestä kipua kuin mies ja on itkenyt tatuointia ottaessaan, alkaa se vain ärsyttää.

8. ”Mitä se tarkoittaa?”

Tämän kysyminen on ihan sopivaa, jos kysyjä ja kysymyksen kuullut tuntevat toisensa, mutta tuntemattomien olisi parempi olla utelematta toisten tatuointien tarkoituksesta. Osalla toki voi olla kuvia, jotka eivät merkitse mitään, mutta osalla taas niihin voi liittyä asioita, joista he eivät halua puhua – ainakaan tuntemattomille.

9. ”Eikö sinua huoleta, että ne näyttävät rumalta ja muodottomilta, kun olet vanha?”

Vastaus on mitä luultavimmin ei, koska jos huolettaisi, olisi tatuointi saattanut jäädä ottamatta.

10. ”Et koskaan saa töitä.”

On totta, että monien työnantajien kohdalla näkyvät tatuoinnit voivat olla syy olla palkkaamatta tatuoitua hakijaa, mutta ajat ja asenteet muuttuvat myös tatuointien suhteen. Eikä olisi mikään ihme, vaikka tatuoidulla olisi jo vakituinen työpaikka, joten ei pidä olettaa tatuoidun olevan työtön.

Lähde: Cosmopolitan UK