Yllättävän käteviä käyttökohteita monille tutuille tuotteille – Ketsuppia ihon- sekä kodinhoitoon

Lähes jokaisesta kodista löytyy ketsuppia ja toivottavasti myös hammastahnaa. Niillä voi tehdä paljon muutakin kuin mihin on totuttu.

Katso tämä alla oleva video tai avaa se täältä, jos haluat käyttää kodin perustuotteita monilla muillakin tavoilla, mihin käytät niitä nyt. Ensin aloitetaan ketsupista, jota voidaan käyttää esimerkiksi kuivuneiden jalkapohjien hoitoon tai pinttyneen lian irrottamiseen paistinpannusta.

Sen jälkeen, kun on nähty monta ketsupin aika erikoistakin käyttötapaa, siirrytään videossa hammastahnaan. Hammastahnatuubiakaan ei kannata heittää hukkaan, kun tahna on käytetty. Siitä voi tehdä esimerkiksi hunajatuubin, jolloin hunajaa on helpompi levittää esimerkiksi banaanin päälle.

Hammastahnaideoista siirrytään kananmunien käyttötapoihin, jotka liittyvät ruokaohjeisiin. Välillä nähdään taas ketsupin- sekä hammastahnan käyttövinkkejä, jolloin ne tulevat aina käytettyä loppuun. Näet videosta myös monia käteviä vinkkejä keittiössä tehtäville toiminnoille. Niin ja Pringles -purkin kantta ei kannata heittää hukkaan, koska sille löytyy videon mukaan kätevä jatkokäyttö.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.