Yhdysvaltain presidentin puoliso väläytti lauluosaamistaan Cordenin kyydissä.

Presidenttejä ja heidän puolisoitaan nähdään harvoin irrottelemassa, mutta Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman puoliso Michelle osoitti olevansa toista maata, kun hän hyppäsi James Cordenin kyytiin tämän talk show’n autokaraoke-osiossa.

Cordenin isännöimän The Late Late Show’n YouTube-kanavalla on julkaistu video ohjelman tuoreimmasta Carpool Karaokesta, jossa Corden on tutusmiskierroksella Valkoisen talon ympäristöön, kun Yhdysvaltain ykkösnainen tulee pitämään hänelle esittelykierrosta.

Yhdessä kaksikko keskustelee muun muassa siitä, mitä rouva Obama jää kaipaamaan ajasta Valkoisessa talossa ja he tietysti myös laulavat – kysehän on autokaraokesta.

Michelle Obama väläyttää lauluosaamistaan muun muassa Stevie Wonderin ja Beyoncén tahtiin sekä näyttää hauskan ja rennon puolensa. Autokaraokeen osallistuu myös yllätysvieraana Missy Elliott ja Obama osoittaa osaavansa myös rap-lauluja.

Video on julkaistu 20. heinäkuuta ja jo parissa päivässä sille on kertynyt huimat yli 13 miljoonaa katselua ja videosta onkin tullut todella suuri hitti.

Olemme julkaisseet aiemminkin videoartikkeleita Cordenin ohjelmasta julkaistuista videoklipeistä ja löydät niitä lisää katsottavaksi täältä.

Voit katsoa suositunja hauskan videon jutun yltä.