Viisi hyvää syytä, miksi ensitreffit eivät saisi kestää yli tunnin

Hyvilläkin ensitreffeillä kannattaisi käyttää samaa aikarajaa.

Ensitreffit ovat usein vähintään hieman hermostuttava kokemus, koska kyseessä on yleensä uuden ihmisen tapaaminen ja jos hyvin käy, treffeistä voi alkaa loppuelämän kestävä rakkaustarina. Ensitreffeihin liittyy kuitenkin aina se pelko, että kemiat eivät kohtaakaan, treffit ovat huonot ja ne vain tuntuvat jatkuvan – ja jatkuvan ja jatkuvan ja jatkuvan…

Ensimmäisten treffien ei kuitenkaan pitäisi koskaan antaa kestää yli tunnin, täräyttää Cosmopolitan. Vielä tarkemmin sanottuna ensitreffien pitäisi olla vain 57 minuutin mittaiset – kyllä, minuutilleen.

Cosmonpolitanin mukaan 57 minuuttia on täydellinen aika käydä nauttimassa yhdet juomat, olivatpa ne sitten drinkit tai kahvit, sekä selvittää hieman perustietoja deittikumppanistasi. Yhtä kauan aikaa voi viedä esimerkiksi ryhmäliikuntatunti, tylsä kokous tai puhelu äidin kanssa.

Cosmopolitaniin kirjoittava Gabi Conti noudatti tätä aikarajaa kokonaisen kesän ja kertoo, että monet hänen treffiseuralaisistan kunnioittivat sitä. Contin mukaan tapa oli tehokas eikä ensitreffeille kauhistuttanut enää mennä, kun hänellä oli aikataulu, joka oli kummallisen vapauttava – ja hän jopa kohtasi 57 minuutin sääntöä noudattaessaan kumppaninsa.

Miksi tätä kannattaisi sitten kokeilla? Alta voit lukea viisi syytä, miksi treffien kesto kannattaisi pitää 57 minuutissa.

Ensitreffien pitäisi olla kiinnostuksen ja viehättymisen selvittelyä

Enempää ensitreffeiltä ei vaadita ja Cosmopolitanin mukaan tiede on todennut, että kolme sekuntia riittää siihen, kun tiedät, onko joku sinusta viehättävä vai ei. Sinun ei tarvitse käyttää koko iltaa ihmisen kanssa, kenet vasta tapasit, kun voit arvioida jo hetkessä, tunnetko fyysistä vetoa häntä kohtaan – etkä todellakaan tarvitse vakuuttelua vettä vahvemmilta nesteiltä.

Aikaraja mahdollistaa pääsyn pois huonoilta treffeiltä

Jos kemiat eivät kohtaa ja et syty treffikumppanillesi, saat treffit helposti päätökseen käyttämällä tätä 57 minuutin aikarajaa. Pahimmillaan hukkaat noin tunnin elämästäsi, mutta ilman sitä treffit voisivat venyä. Kerro treffikumppanillesi tästä ensitreffien aikarajasäännöstäsi ennakkoon ja kun aika on tullut täyteen, sinun on mahdollista lähteä pois niin, ettei tilanteesta tule kiusallista tai siitä ei synny kaunoja.

Aikaraja kunnioittaa sekä sinun että hänen aikaa

Ihmisillä on kiireitä, Cosmopolitan muistuttaa. Deittailu voi viedä ison osan aikaa elämästä, kun on tarpeeksi sinkku. Kun tähän yhdistää kaiken muun, mihin aikaansa pitäisi käyttää – töistä vapaa-ajan harrastuksiin – on 57 minuuttia täydellinen aika. Sen aikana ehtii jutustella ja kertoa itsestään, intohimoistaan, tavoitteista ja muusta, mitkä ovat yleisiä ensitreffien puheenaiheita.

Täydellinen alustus toisille treffeille

Jos huomaat olevasi taianomaisilla ensitreffeillä, missä aika menee vauhdilla ja tuntuu, ettei 57 minuuttia riitä mihinkään deittisi seurassa, pidä aikarajasta silti kiinni. Näin Contikin kertoo tehneensä: hän sopi tapaavansa parhaan ystävänsä treffien jälkeen ja vaikka treffit olivat juuri kuvatunlaiset, hän piti aikasäännöstä ja suunnitelmastaan kiinni. Malta odottaa joitakin päiviä ennen kuin näet hänet uudelleen. Cosmopolitanin mukaan se on todellinen niin sanottu power move. Aikarajan ansiosta ensitreffien aikana ei myös sukelleta liian syvälle ja se varmistaa, ettette ala pohtia miltä häänne ja lapsenne näyttäisivät.

Yli tunti on liian pitkään liian nopeasti

Ensitreffit hienossa ravintolassa, missä keskustelu sujuu ja treffit sisältävät pitkää, intensiivistä katsekontaktia, kuulovastavat Cosmopolitanin mukaan juuri siltä syyltä, jonka takia ihmiset välttävät ensitreffejä ylipäänsä. Ensitreffit eivät saisi olla liian paljon liian nopeasti. Pahimillaan treffit voivat bachlightata sinkkua, mikä on kuin gaslightingia (”kaasuvalotus”), mutta psykologisten tapojen sijaan tuleekin manipuloiduksi treffeillä, jotka ovat niin ylelliset ja hulppeat, että ne olisivat yliampuvat jopa Bachelor-sarjaan.

Jos treffeille meno kauhistuttaa, kokeile tätä aikarajaa; menetät korkeintaan 57 minuuttia päivästäsi, mutta parhaimmillaan kohtaat sellaisen ihmisen, että et enää joudu viettämään sinkkuelämää.

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.