Matkustelusta sosiaalisten piirien laajentamiseen, nämä tavat ja teot tuovat iloa sinkun elämään.

Sinkkuna oleminen tarjoaa hyvän mahdollisuuden omistaa aikaa itselleen ja kokeilla uusia asioita, tehdä itsetutkistelua sekä miettiä, mitä todella elämässä haluaa tehdä ja mitä elämältään haluaa. Sinkkuelämän viettäminen voi kuitenkin toisinaan tuntua tylsältä ja ankealta – tai vaikealtakin, jos on vasta eronnut – joten siksi voi olla tarpeen muistuttaa itseään siitä, mitä kaikkea tehdä vapaa-ajallaan, kun ei ole parisuhteessa.

Redditin AskWomen-osiossa naisilta kysyttiin, mitkä ovat parhaimpia ja hauskimpia asioita, joita tehdä sinkkuna. Lue alta naisten vinkkejä ja ota ilo irti sinkkuudestasi!

Matkustele

”Vaikka sinulla ei olisi varaa matkustaa toiseen maahan tai kalliisiin kohteisiin, lähde edes vaellusretkelle tai telttailemaan. Minä ajattelin osallistua leijan lennättämisen kilpailuun ihan kohta ja liityn pyöräilyretkelle. Tee suunnitelmia ja tee asioita, joita et tavallisesti tekisi, jotta pääset pois mukavuusalueeltasi.” (lähde)

”Minä suosittelen lähtemään niin kauas kuin mahdollista. Mitä erilaisempia paikkoja ja ihmisiä kohtaat, sitä paremmin voit kuvitella erilaisia versioita maailmasta. Tämä tekee sinut uteliaaksi, luovaksi ja joskus jopa intuitiiviseksi. Uusien ihmisten tapaaminen todella kaukana on paras tapa sijoittaa suvaitsevaisuuteen.” (lähde)

Löydä oma kantapaikkasi

”Jos pidät drinkeistä tai pienpanimoiden tuotteista, löydä pubi tai panimo ja tee sitä oma paikkasi. Tippaa hyvin, ole mukava baarityöntekijöitä kohtaan, kysy miten asiat tapahtuvat. Ole kanta-asiakas jossain paikassa – ruokapaikka, kirjasto, baari, panimo. Minua niin ilahduttaa tulla paikkaan ja tuntea olevani kuin hahmo Cheers-sarjasta.” (lähde)

Kehitä kiinnostuksen kohteitasi

”Keskity rakentamaan yhteisö pelkästään omiin kiinnostuksiisi pohjautuen ja älä pelkää kokeilla uusia juttuja! Lähde kurssille tai tunnille yksin tai ystäväsi kanssa ja kokeile lasinpuhallusta, viinin valmistamista, kokkaamista, kirjontatyötä, noitamaisia juttuja. Saatat löytää taidon tai kiinnostuksen kohteen, joka kestää läpi elämäsi. Sinulla on ehdottomasti hauskaa.” (lähde)

”Taidemuseot ja teatteri. Vaikka ne eivät olisi aivan sinun makuusi, ne ovat harvoin tylsiä tapoja viettää aikaa.” (lähde)

Tunne olosi hyväksi

”Muodosta rutiineja ja tapoja, jotka saavat olosi hyväksi. Käy joogassa, laita kahvipannusi valmiiksi aamua varten edeltävänä iltana, pidä päiväkirjaa, adoptoi lemmikki, opettele tekemään etukäteisvalmisteluja kokkaamista varten ja tekemään budjetti.” (lähde)

Panosta vanhoihin ystävyyssuhteisiin

”Minä ja ystäväni edelleen yökyläilemme porukalla, syömme paljon roskaruokaa, otamme alkoholia, katsomme tyttöjen leffoja ja yleensä siihen liittyy Spice Girlsin tahtiin biletys. Lisäksi koetamme välttää deittailusta puhumista.” (lähde)

Kokeile kaikkea

”Tämä aika on sinua varten. Parikymppisenä luetteloimme ja koemme mahdollisimman paljon eri juttuja. Kolmekymppisenä kuratoimme noita kokemuksia. Kokeile kaikkea.” (lähde)

Laajenna sosiaalista piiriäsi

”Liity meetup.comiin ja tapaa uusia ihmisiä.” (lähde)

”Ystävyty kaikkien kanssa ja sano kyllä (suureen osaan asioista). Saatat löytää itsesi kokemasta mahtavia asioita mahtavien ihmisten kanssa.” (lähde)

”Mene katsomaan peliä urheilubaariin ja jutustele vieressäsi istuvien ihmisten kanssa.” (lähde)

Lähde: Cosmopolitan UK