Hoitajat ja vapaaehtoiset järjestivät tehohoidossa oleville vauvoille mahdollisuuden viettää halloweenia.

Pienet vastasyntyneet tehohoitopotilaat pääsivät viettämään omalla tavallaan ensimmäistä halloweeniaan St. Luke’sin sairaalassa Kansas Cityssa, Missourissa. March of Dimes -järjestön puolesta hoitajat ja vapaaehtoiset tekivät käsintehtyjä halloween-asuja vastasyntyneiden teho-osaston 35 vauvalle sekä antoivat perheille muistoksi jalanjäljen, lastenkirjan ja virkatun kurpitsan.

Yksi asun saaneista vauvoista on Carli ja Brandon Niederin Myla-tytär, jonka oli tarkoitus syntyä uudenvuodenaattona, mutta syntyikin jo lokakuun 5. päivä, 27. viikolla, ja on ollut siitä lähtien teholla hoidettavana. Vapaaehtoisten ja hoitajien ansiosta hän kuitenkin sai pukeutua Ihmenaiseksi (Wonder Woman) ensimmäisenä halloweeninaan.

”Se merkitsee aika paljon, kun tietää jonkun ottaneen aikaa asujen ja lahjojen tekemistä varten ja on koettanut luoda jonkinlaista normaaliutta hänelle tällaisessa sairaalassa ollessaan”, Mylan isä sanoi KMBC Newsin julkaisemalla videolla.

”Tämä saa minut tuntemaan kuin se olisi jokseenkin normaalia, koska normaalisti täällä ollessa häneltä olisi mennyt halloween ohi eikä hänellä olisi ollut asua. Nyt me voimme osallistua omanlaiseen halloweeniin täällä”, Mylan äiti kertoi.

Valokuvaajat olivat paikalla ikuistamassa vauvat halloween-asuissaan ja näin vanhemmilla on mahdollisuus jakaa vauvansa ensimmäinen halloween-asu perheen ja ystävien kanssa.

”Se voi olla vaikea paikka olla, emotionaalinen paikka, ja kun voimme tuoda iloa perheille, minusta sillä on paljon merkitystä”, Rebecca Keunen March of Dimes -järjestöstä sanoi.

Voit katsoa alla olevalta KMBC Newsin videolta minkälaisia asuja vauvat saivat.

Lähde: Cosmopolitan / KMBC News