Video: Säästä tilaa matkalaukussa – näin pakkaat päivän vaatteet sukkiin

Video näyttää, miten yhden päivän asukokonaisuuden saa pakkattua todella pieneksi sukkien avulla.

Reissuun lähtiessä monilla tulee eteen pulma, mitä pakata ja miten pakata, jotta tarpeelliset saa mahtumaan matkalaukkuun – ja otsikon yllä olevan kuvan kaltaiset tilanteet ovatkin varmasti monille tuttuja.

Toby Lerone on esitellyt videolla tähän näppärän apukeinon, jolla hän saa t-paidan, housut ja alushousut mahtumaan kahden sukan sisään. Tällä tavoin esimerkiksi yhden yön reissua varten saa pakattua vaihtovaatteet tiiviisti ja otettua ne mukaan vaikkapa vain olkalaukussa matkalaukun sijaan.

Lerone näyttää videolla, kuinka taitella vaatteet ennen kuin ne kääritään rullalle ja ujutetaan sukat niiden ylle. Hän myös kertoo videollaan, että niksi on kätevä erityisesti telttailijoille ja patikoijille, mutta siitä voi olla iloa myös muunlaisia reissuja ajatellen.

Lerone käyttää videollaan miesten vaatteita, mutta saman kikan voisi kuvitella onnistuvan myös housujen lisäksi hameen kanssa. Rintaliivejä sukkapakkaukseen ei kuitenkaan saa mahtumaan, mutta muuten miehen niksi voi mahdollistaa esimerkiksi pidemmille reissuille suuremman vaatevaraston ottamisen mukaan, kun laukussa on enemmän tilaa tiiviin pakkaustavan ansiosta.

Katso jutun yllä olevalta videolta, miten vaatteet taitellaan sukkien sisään.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.