Video: Nämä toteamukset lähes jokainen nainen ymmärtää – ja jokaisen miehen pitäisi ottaa huomioon

Videolla käydään läpi lukuisia toteamuksia ja ajatuksia, jotka ovat tuttuja monille naisille.

Naiset ovat luoneet omia universaaleja totuuksia, joita he noudattavat. Bright Side on YouTube-kanavallaan julkaissut videon, missä näitä totuuksia, toteamuksia ja ajatuksia käydään läpi sekä avataan niiden taustoja, jotta naisten ajatusmaailma aukenisi myös hieman paremmin vastakkaiselle sukupuolelle.

Bright Siden mukaan videolla esitellyt toteamukset ovat sellaisia, jotka jokainen nainen ymmärtää ja jotka jokaisen miehen pitäisi ottaa huomioon. Videolla mainitaan muun muassa seuraavat seikat:

”Koti on siellä, missä minun ei tarvitse käyttää rintaliivejä.”

”Joskus kun katson miehiä, joita kohtaan minulla oli joskus tunteita, en voi mitään sille, että kyseenalaistan mielenterveyteni.”

”Joka arkipäivä herätän lapsen aikaisin viedäkseni heidät kouluun, mutta kun viikonloppu koittaa, pikku kullanmurut saavat kostonsa.”

”Joka ilta sisäinen hienostelijani tekee lupauksen: menen huomenna töihin parhaimpiini pukeutuneena. Mutta aamulla sisällä oleva laiska tyttö mutisee: lopeta tuo teennäisyys, mitä vikaa on vanhoissa farkuissa ja neuleessa?!”

”Kello 22 oli ennen aika, jolloin aloin meikata… Mutta mitää teen nykyisin tähän aikaan? Pesen kasvojani. Onko minusta tulossa vanha?”

”Tee on todella pahasta kurvejasi ajatellen. Aina kun teen itselleni kupillisen, jotenkin sen mukana tulee kakkua, suklaata ja pizza!”

”Vinkki kotiäideille: mitä kauemmin on kulunut edellisestä siivouspäivästä, sitä enemmän tulokset näkyvät seuraavan siivouspäivän aikana.”

”Tässä sitä taas tuskaillaan kaupassa, koettaen pitää kaikki ostokset käsissä. Miksi en ottanut koria sisään tultuani? Ai niin, tulin ostamaan vain leipää…”

”Mies on henkilö, joka auttaa naista selviämään vaikeuksista, joita ei olisi ollut, jos hänellä ei olisi miestä.”

”Kunnes hän täyttää 30, nainen näyttää nuoremmalta päivä päivältä. 30 täytettyään naisesta tulee kerrassaan upea!”

Perustelut näiden ja muita totuuksia perusteluineen löydät artikkelin yllä olevalta videolta.