Muun muassa laulaja Dua Lipan yllä on nähty kyseisen valmistajan koristellut verkkosukkahousut.

Jos haluat kääntää katseita ulkona liikkuessasi, onnistuu se takuulla pukeutumalla Lirika Matoshin valmistamiin verkkosukkahousuihin. Parikymppinen, Kosovosta lähtöisin oleva suunnittelija koristelee käsityönä verkkosukkahousuja muun muassa erilaisilla koristekivillä, kukilla, tähdillä ja perhosilla – hän saakin inspiraatiota niin tähtitaivaasta, luonnosta kuin hyönteisistä.

The Cutin mukaan New Yorkissa nykyisin työskentelevä Matoshi sai yllättäen idean tehdä koristeellisia verkkosukkahousuja vuoden 2017 alussa.

”Minulla oli verkkosukkahousut kaapissa ja kokeilin niitä päälleni, laitoin niihin kukkia ja otin niistä kuvan. En odottanut myyväni niitä, tein ne vain huviksi. Monet Instagramissa todella halusivat ne ja kysyivät, voisinko myydä ne”, Matoshi kertoi.

Siitä kaikki alkoi, suosio kasvoi Instagramissa ja tällä hetkellä Matoshin kotisivujen kautta saa ostettua muun muassa verkkosukkahousuja, joiden hinta vaihtelee 79 dollarista 590 dollariin. Matoshi tekee sukkahousuja studiossaan Bronxissa ja hänen perheensä auttaa, sillä valmistusprosessi vie aikaa ja vaivaa ja on yksityiskohtaista.

Matoshin koristeellisia kätten jälkeä on nähty myös julkkisten yllä, sillä esimerkiksi laulaja Dua Lipa on käyttänyt hänen valmistamia verkkosukkahousuja. The Cutin mukaan suunnittelija on ollut myös yhteydessä muun muassa Nicki Minajin, Rita Oran ja Noah Cyrusin kanssa.

Voit katsoa alla olevalta STYLE INSIDERIN videolta, miltä Matoshin valmistavat verkkosukkahousut näyttävät. Lisää verkkosukkahousuja ja muita tuotteita löydät hänen kotisivuiltaan täällä.

Handmade fishnet stockingsThis artist makes the most glamorous fishnets.

Julkaissut STYLE INSIDER Tiistai 28. helmikuu 2017

Lähde: The Cut