Video: Nainen juksasi miehiä tulemalla ensitreffeille hääpuvussa – miehillä huvittavat reaktiot

Naisen pilalla kerättiin varoja Stand Up to Cancer -hyväntekeväisyysjärjestölle.

Koomikko Laura Bubble on julkaissut videon tekemästään hauskasta pilasta, jossa hän saapui ensimmäisille treffeille hääpukuun pukeutuneena. Pilallaan nainen teki myös hyvää, sillä hän koetti kerätä varoja Stand Up to Cancerjärjestölle.

Pilasta julkaistulla videolla nähdään miesten huvittavia reaktioita, kun he näkevät Bubblen hääpuvussaan. Yksi miehistä poistuu suoraan paikalta, mutta muut juttelevat vähintään tovin Bubblen kanssa, jolloin nainen pääsee tokaisemaan heille myös hieman kyseenalaisia kommentteja siihen nähden, että kyse on ensitreffeistä.

”Minä ajattelin, että minun pitäisi lisätä sinut Facebook-kaveriksi, joten voimme tehdä tästä virallista”, Bubble sanoo yhdelle miehelle.

”Mitä sinä sillä tarkoitat”, mies ihmettelee ja myöhemmin myöntää pilan paljastuttua, että hän meinasi karata pois kesken treffien.

Yksi miehistä taas juttelee Bubblen kanssa ja naisen poistuttua hetkeksi, mies ottaa yhteyden kaveriinsa ja kyselee häneltä neuvoja, miten toimia tilanteessa – kunnes lopulta livahtaa pois.

Yksi pilan uhreiksi joutuneista miehistä sopi toiset treffit Bubblen kanssa, ajatuksena mennä keilaamaan. Kun Bubble sitten ehdotti, että hän pukeutuisi johonkin keilaamiseen sopivampaan, mies vastasi ymmärtäväisesti:

”Se on ihan okei. Sinun pitäisi pukeutua siihen, mihin haluat”, mies sanoi.

Voit katsoa Bubblen toteuttaman pilan jutun yltä.

Lähde: indy100


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.