Lady Gaga laulaa yhdessä Cordenin kanssa niin vanhempia kuin tuoreita hittejään.

James Cordenin isännöimän The Late Late Show’n tuorein Carpool Karaoke -osio on erittäin viihdyttävää katsottavaa, kun Cordenin kyytiin vänkärin paikalle istui vasta uuden Joanne-albuminsa julkaissut Lady Gaga.

Kuten aiemmissa autokaraokeosioissa, myös Lady Gagan vierailun aikana lauletaan tähden hittibiisejä, niin tuoreita kuin vanhempiakin. Lady Gaga ja Corden laulavat yhdessä muun muassa syyskuussa sinkkuna julkaistun Perfect Illusionin sekä tietysti muun muassa Bad Romancen ja Poker Facen, jonka Lady Gaga aikoinaan kirjoitti vain kymmenessä minuutissa.

Carpool Karaoken aikana poptähti paljastaa saaneen vasta muutama kuukausi sitten ajokortin ja hänen koko perheensä oli paikalla, kun hän sai sen. Vaikka laulajatähti on vielä kovin tuore kuski, päästi Corden hänet myös ratin taakse.

”Se oli kammottavaa. Anna minun ajaa. En tee tätä enää koskaan”, Corden kuitenkin tokaisee kokemuksestaan naisen kyyditettävänä.

Lady Gaga on hittiensä lisäksi tunnettu myös kohahduttavista asuvalinnoistaan ja Corden huvittaakin videolla pukeutumalla muun muassa omaan versioonsa lihamekosta, joka Lady Gagan yllä nähtiin vuoden 2010 MTV Video Music Awards -gaalassa.

Videon parasta antia ovat kuitenkin itse laulut, joita kaksikko esittää yhdessä ja etenkin Lady Gagan upea ääni pääsee hyvin esiin. Voit katsoa Lady Gagan vierailun Carpool Karaokessa jutun yltä.

Olemme julkaisseet aiemminkin videoartikkeleita Cordenin ohjelmasta julkaistuista videoklipeistä ja löydät niitä lisää katsottavaksi täältä.