Koira pursusi energiaa agilityradalla ja juosta viiletti pitkin rataa välillä oman mielensä mukaan.

Pienet jackrussellinterrierit ovat aktiivisia koiria ja 5-vuotias Olly on tästä hyvä esimerkki. Olly osallistui maaliskuun toisen viikonlopun aikana järjestetyn Crufts-koiranäyttelyn agilitykisaan ja pursusi energiaa sekä intoa radalla niin, että sen agilitykierroksesta julkaistusta videosta on tullut nettihitti.

Omistajansa Karen Parkerin kanssa Olly oli oman sarjansa viimeinen kilpailija ja järjesti varsinaisen viihdepläjäyksen. Innokkaan jackrussellinterrierin kilpailukierros sai lentävän lähdön, kun Olly lensi kuonolleen yhdellä esteellä, mutta se ei sen menoa hidastanut.

”Olly on totaalisen kahjo, sillä on hirveän hauskaa, rakastaa elämää ja liikuntaa”, agilitykisan selostaja tokaisee huvittuneena Ollyn juostessa rataa läpi.

Internetissä Ollyn videoon ihastuttu ja YouTubessa julkaistua videota on katsottu tätä kirjoittaessa yli kolme miljoonaa kertaa.

”Tämä on ollut mahtavaa. En voi uskoa reaktiota, jonka YouTube-video on aiheuttanut, se on ollut mahtavaa. Ollylla on ollut niin hauskaa”, Parker kertoi Cruftsin julkaisemalla toisella videolla, joka päästää katsojat tutustumaan Ollyyn hieman paremmin.

Olly hylättiin kuuden viikon ikäisenä ja sairaita, loukkaantuneita ja kodittomia eläimiä auttava Blue Cross -järjestö otti sen hoidettavaksi. Järjestön kautta Olly päätyi nykyiselle omistajalleen 10-11 viikon ikäisenä.

”Minulla on ollut se siitä asti ja Olly on nyt 5-vuotias. Se on niin hauska”, Parker kuvailee koiraansa.

Voit katsoa valloittavan Ollyn viraalin agilityvideon artikkelin yltä ja tutustua koiraan lisää katsomalla Cruftsin YouTube-kanavalta löytyvä video.