Lyhyestä videosta tuli valtavan suosittu ja kissanomistajat ovat sen innoittamana julkaisseet vastaavaa materiaalia Twitterissä.

Kuin pahvilaatikot, myös tietokoneet ja etenkin niiden näppäimistöt vetävät kissoja puoleensa. Tästä on saatu hauska todiste Twitter-käyttäjä @alygatin julkaiseman videon muodossa.

Hän julkaisi mieheltään saamansa videon, jolla heidän kissan pää on osaksi kannettavan tietokoneen näppäimistön päällä.

”Mieheni lähetti minulle tämän, sanoi kissamme kieltäytyvän siirtymästä, joten nyt sen korva on ’enter-näppäin'”, tviitissä kerrotaan – katso video alta.

Mashablen mukaan asiantuntijat uskovat, että kissat rakastavat tietokoneita, koska ne auttavat säännöstelemään niiden kehon lämpötilaa. Lämpimät alueet, kuten viltin alla tai tietokoneen näppäimistön päällä, auttavat kissoja pitämään ruumiinlämmön korkeana.

Kissat nauttivat myös siitä, kun ovat huomion keskipisteenä – ja mikäpä muu veisi yhtä paljon huomiota niiltä pois kuin omistajan tietokone (tai älylaite). Kun kissa menee näppäimistölle tai näytön eteen, on se suoraan myös omistajansa edessä.

@alygatin lyhyttä videota on katsottu Twitterissä yli seitsemän miljoonaa kertaa ja tviitistä itsessäänkin on tullut todella suosittu. Muut Twitteriä käyttävät kissanomistajat innostuivat videon myötä julkaisemaan vastaavia kuvia omista kissoistaan vaikeuttamassa heidän tietokoneen käyttöään.

Voit katsoa lisää kuvia sekä lukea kommentteja ja keskustelua Twitterissä täällä. Alla näet vielä hittivideon kissan koko komeudessaan.

Lähde: Mashable