Taiteilija on tehnyt itselleen menestyksekkään uran uudistamalla erilaisia nukkeja.

Monien elokuvien oheistuotteena julkaistaan hahmoista tehtyjä nukkeja, mutta aina ne eivät näytä aivan siltä, miltä pitäisi. Näin kävi myös uudesta Kaunotar ja hirviö -elokuvasta julkaistulle Belle-nukelle, joka hahmoa näyttelevän Emma Watsonin sijaan teilattiin netissä poppari Justin Bieberin näköiseksi.

Taiteilija Noel Cruz päätti maalata Belle-nuken uudelleen, jotta se näyttäisi enemmän Watsonilta. Cruz on tullut tunnetuksi vastaavista nukketöistä ja hän on uudistanut monista elokuvista tuttujen hahmojen nukkeja kuin myös julkisuudesta tutuista henkilöistä tehtyjä nukkeja.

The Guardianin julkaiseman videon mukaan nuken tekeminen kestää Cruzilla kahdesta kolmeen päivään. Prosessi on monimutkainen ja hän ottaa kaikki yksityiskohdat huomioon.

The Guardianin mukaan Cruz on tehnyt nukkejen uudistamisesta uran itselleen ja hänellä on ihailijoita ympäri maailman. Cruzin maalaamia nukkeja myydään usein tuhansien dollarien hintaan.

Katso alla olevalta videolta, miltä Cruzin nukketyöt näyttävät. Kuvia hänen nukeistaan löydät esimerkiksi Instagramista.

Painted dolls that look so good, they’re lifelikePeople were not impressed with Disney’s doll version of Belle from Beauty and the Beast, some said it looked more like Justin Beiber than Emma Watson. So artist Noel Cruz decided to repaint it, and the result is uncanny. He’s made a successful career out of repainting dolls to look like the real thing, and they sell for thousands

Julkaissut The Guardian 4. helmikuuta 2017