Video suuresta kanasta on otettu vastaan hämmennyksen vallassa.

Onko se dinosaurus? Painajaismainen hirviö? Ei, se on vain valtava kana, joka on saanut internetin sekoamaan viime päivien aikana, kun alla oleva video julkaistiin Twitterissä:

Twiitti videoineen on nopeasti lähtenyt leviämään ympäri internettiä ja video on julkaistu muun muassa YouTubessa. Jättikana on otettu vastaan hämmennyksen vallassa ja jopa pelokkain tuntein, kuten alla olevat twiitit osoittavat:

Videota on ehditty epäillä tekaistuksi, mutta jättikanoja on todella olemassa. Mashablen mukaan kyse on brahma-rodusta, jota Livestock Conservancyn mukaan kutsutaan siipikarjan kuninkaaksi.

Brahma-rodun kanat voivat painaa noin kuusi kiloa ja kukot noin kahdeksan kiloa. Mashablen mukaan rotu kehitettiin Amerikassa todella suurista kanoista, joita tuotiin Kiinasta.

Alkuperäinen video vaikuttaisi Mashablen mukaan olevan peräisin Fitim Sejfijajilta, joka julkaisi videon kosovolaisessa Facebook-ryhmässä, joka on keskittynyt siipikarjaan. Mashablen mukaan videolla nähdyn jättikana nimi on Merakli ja se on saanut ryhmässä paljon kehuja.

Lähde: Mashable