Eri jaksojen avulla koostettu video näyttää, miten ystävykset olisivat käsitelleet Chandlerin kuolemaa.

Rakastettu Frendit-sarja seurasi kuuden ystävyksen elämää, mutta mitä jos yksi heistä olisi kuollut sarjan aikana? Tätä ei sarjassa onneksi tapahtunut, mutta työkseen videoita editoiva Kieran Humphries on tehnyt sarjalle vaihtoehtoisen lopetuksen, jossa ystävykset joutuvat käsittelemään Chandlerin kuolemaa.

The One Where Chandler Dies -nimen saanut jakso on alkanut nopeasti levitä netissä. 16 minuuttia kestävä vaihtoehtoinen jakso on toteutettu yhdistämällä eri kohtauksia 12 vuotta sitten päättyneen sarjan kymmeneltä kaudelta.

Jakso alkaa tutulla tunnusmusiikilla, johon yhdistyy kohtauksia kiireiseltä vaikuttavasta Chandlerista kävelemässä liikenteen seassa, missä hän jää jäätelöauton alle. Jakso sitten näyttää muun muassa sen, miten jäljelle jääneet ystävät koettavat toipua Chandlerin kuolemasta ja kuinka Chandler palaa vihreänä kummituksena heidän seuraansa.

Dogfood-nimeä YouTubessa käyttävä Humphries kuvailee tekemäänsä Frendit-jaksoa kolkoksi, mutta samaan aikaan eksistentiaaliseksi, aavemaiseksi ja mieltä ylentäväksi. Tämän lisäksi se on hieman kummallinen, mutta silti hauska ja se on saanut positiivisen vastaanoton.

”Tämä on mahtava! Ja vaikka se on hauska, se on myös paikoitellen melko emotionaalinen. Niin alkuperäinen sarjakin taisi olla. Hyvää työtä!”, yksi YouTube-käyttäjä kommentoi videota.

”Tämä on samaan aikaan hulvaton, pelottava ja liikuttava”, toinen kommentoi.

Voit katsoa vaihtoehtoisen Frendit-jakson jutun yltä. Kerro sen jälkeen alla kommenteissa, mitä pidit siitä!