Poptähti lauloi hittejään autossa yhdessä James Cordenin kanssa.

James Corden on saanut jälleen yhden suuren tähden kyytiinsä isännöimänsä tv-ohjelman Carpool Karaoke -osiota varten, kun pop-prinsessa Britney Spears istahti vänkärin paikalle laulamaan tunnetuja hittejään yhdessä Cordenin kanssa.

Autokaraoken aikana kuullaan Britneyn hiteistä muun muassa Oops!… I Did It Again, Toxic, Womanizer sekä tietysti …Baby One More Time, jolla 34-vuotias laulaja aikanaan ponnahti suosioon vuonna 1998. Britneyn klassikkohittiä varten Corden repäisi ja pukeutui hittibiisin musiikkivideolla Britneyn yllä nähtyyn kouluasumaiseen tyyliin.

Carpool Karaoken aikana poppari ja juontaja hassuttelevat yhdessä ja Britney paljastaa muun muassa sen, että haluaisi lisää lapsia.

”Haluaisin kolme lisää”, kahden lapsen äiti sanoo ja lisää, että ensin täytyy löytää oikea mies.

Myöhemmin Britney kuitenkin kertoo, että on saanut tarpeekseen miehistä eikä aio enää koskaan mennä naimisiin.

”En usko enää avioliittoon”, poppari kertoo.

Britneyn Carpool Karaoke -vierailu esitettiin The Late Late Show’ssa päivä ennen hänen tuoreimman albuminsa, Gloryn, julkaisua. Autokaraokehupailu on julkaistu myös YouTubessa ja voit katsoa sen jutun yltä.

Olemme julkaisseet aiemminkin videoartikkeleita Cordenin ohjelmasta julkaistuista videoklipeistä ja löydät niitä lisää katsottavaksi täältä.