Pop-tähdestä muotisuunnittelijaksi siirtynyt Beckham kertoi YouTube-kanavan aloittamisesta Instagramissa.

Muotisuunnittelija Victoria Beckham on paljastanut aloittavansa oman YouTube-kanavan. Kanavalla on tarkoitus julkaista kauneustutoriaaleja, tyyli- ja stailausvinkkejä sekä muuta sisältöä tyyli-ikonilta itseltään.

Alun perin Spice Girlsin Posh Spicena tunnetuksi tullut Beckham kertoi kanavan lanseerauksesta Instagramissa yhdessä YouTuben muoti- ja kauneuskumppanuuksista vastaavan Derek Blasbergin kanssa.

”Tämä on uusi luku juuri nyt. Voin painaa kaasua ja tehdä kaiken, mitä olen halunut tehdä jo pitkän, pitkän aikaa”, 44-vuotias Beckham kertoo Instagramissa julkaistulla lyhyellä videoklipillä.

Videoklippi on osa pidempää videota, joka löytyy Beckhamin YouTube-kanavalta.

”Olen todella, todella innoissani, että voin paremmin tavoittaa asiakkaani ja oppia tuntemaan hänet paremmin. Paljon jännittävää sisältöä – ja hauskaa”, Beckham sanoo videolla.

Beckhamin YouTube-kanavalla on jo vanhempia julkaistuja videoita, niin katsauksia hänen muotinäytöksiinsä kuin meikkitutoriaaljea. The Independentin mukaan uuden lanseerauksen odotetaan olevan kuitenkin henkilökohtaisempi ja sisältöä tulee Beckhamilta itseltään.

Fanit ovat ottaneet uutisen Beckhamin YouTube-kanavasta innolla vastaan. Monet ovat kommentoineet sekä tähden Instagram- että YouTube-sivulla, etteivät malta hänen julkaisemaa sisältöä.

Artikkelin yllä olevalla videolla Beckham kertoo YouTube-kanavan lanseerauksesta. Voit tilata hänen YouTube-kanavan täällä tai seurata häntä Instagramissa täällä.

Lähde: The Independent