12 erilaista, värikästä meikkitrendiä näkyvät kaikkialla vuoden 2020 aikana.

Uuden vuoden myötä kauneuden maailmassakin puhaltavat muutosten tuulet, kun tuoreet meikkitrendit valtaavat alaa. Cosmopolitanin kauneustoimittaja Ama Kwarteng kävi läpi kauneusgurujen, meikkitaiteilijoiden ja julkkisten Instagram-sivuja kuukausien ajan ja koosti niiden perusteella listan 12 meikkitrendistä, joiden hän uskoo olevan suuressa suosiossa vuoden 2020 aikana.

Alla voit tutustua vuoden 2020 isoimpiin meikkitrendeihin.

Räikeä, värikäs ripsiväri

Päästä musta ripsivärisi tauolle ja kokeile väriä ripsissäsi uuden vuoden aikana. Jos et uskalla kokeilla räikeää pinkkiä, kuten alla olevassa kuvassa, voit esimerkiksi testata ensin syvää sinistä tai vihreää ripsiväriä. Cosmopolitanin mukaan ne näyttävät ensivilkaisulla neutraalilta, mutta vetävät huomion puoleensa.

Väripilkkuina neonvärit

Neonvärit ovat olleet suosittuja jo pidempään, mutta vuoden 2020 osalta ne saavat minimalistisemman, raikkaaman tyylin. Sen sijaan, että laittaisit neonvärejä koko luomelle, käytä neonvärejä väripilkkuina esimerkiksi laittamalla sitä hieman silmänurkkiin. Alla olevasta kuvasta voit katsoa yhden esimerkin.

View this post on Instagram

the Peggy necklace @sophiebillebrahe

A post shared by Rowan Blanchard (◕‿◕) (@rowanblanchard) on

Pinkki huulimeikki kuin huippumallilla

Räväkät punaiset huulet saavat väistyä räikeän pinkin tieltä. Cosmopolitanin mukaan jos et osaa päättää, minkälaista pinkin sävyä kokeilisit, valitse hot pink -sävy, jossa on sinisiä alasävyjä. Tämä sävy nimittäin näyttää hyvältä kaikilla. Jos haluat huulimeikin pysyvän hyvänä pidempään, valitse mattapuna. Victoria’s Secretin enkeli Candice Swanepoel näyttää mallia tästä huulimeikkitrendistä alla olevassa kuvassa.

”Leijuva” rajaus

Cosmopolitan kertoo, ettei vuoden 2020 aikana tarvitse pitäytyä rajauksessa enää ripsirajassa. Esimerkiksi näyttelijä Shay Mitchellilla on nähty niin sanottu leijuva rajaus, jossa räväkällä värillä on tehty rajaus tavallisesta poikkeavaan kohtaan. Katso esimerkki alta.

Vesivärimäinen silmämeikki

Malli-näyttelijä Hunter Schaferille (kuva alla) tehty vesivärimäinen silmämeikki on yksi vuoden 2020 sievimpiä meikkityylejä. Se on pehmeä, leikkisiä ja ihana. Cosmopolitanin mukaan trendissä voi pitäytyä yhdessä värissä tai halutessana kokeilla useampaa. Useamman sävyn kanssa kannattaa laittaa yhtä sisänurkkaan, toista luomen keskiosana ja viimeinen väri ulkonurkalle. Alta voit katsa Schaferille tehdyn meikin ja täältä löydät monivärisen version.

View this post on Instagram

@hunterschafer

A post shared by Ruben Chamorro (@rubcha) on

Siistityt kulmat

Tuuheat, siistimättömän näköiset kulmat jäävät 2010-luvulle ja sen sijaan uuden vuoden trendikkäin kulmakarvatrehndi on siistitty, vahva ja siloteltu tyyli. Pidä kulmasi kuosissa kirkkaan kulmageelin avulla tähän tyyliin:

Pastellirajaus

Neonrajaus oli suosittu vuoden 2019 aikana, mutta uusi vuosi vaihtaa neonvärit pastellisiin sävyihin rajauksessa. Tämä meikkitrendi on nopea ja helppo tapa lisätä hieman väriä silmämeikkiin ilman, että kokonaisuus ampuu yli. Katso alta esimerkki pastellirajauksesta.

Kultaiset koristukset

Euphoria-sarjan innostamat meikkitrendit jatkuvat myös uuden vuoden aikana. Cosmopolitanin mukaan helppo tapa aloittaa on laittaa kultaisia koristuksia iholle. Jos koristusrivi luomilla arveluttaa, voit aloittaa hienovaraisemmin ja kokeilla vain yhtä tai kahta silmänurkissa. Tässä näyttävämpi esimerkki tästä trendistä:

Lip stain -huulet

Huulimeikissä ei tarvitse aina olla näyttävä ja räväkkä. Myös niin sanottu lip stain -tyyli toimii ja Cosmopolitan kertoo, että se tulee olemaan iso trendi vuoden 2020 aikana. Lip stain tuo huulille pehmeää, utuista väriä ja on helppohoitoinen. Katso alta mallia:

Eriväriset luomet

Jos olet valmis ottamaan riskejä meikissäsi, on tämä trendi kuin tehty sinua varten. Sen sijaan, että pitäytyisit vain yhdessä luomivärissä, kokeile eri sävyjä kummallekin silmälle. Voit olla räväkkä ja valita vastavärit tai hienovaraisemmin ja suosia kahta samasta värimaailmasta olevaa sävyä, jotka kuitenkin selvästi erottavat toisisaan. Alla näyttävämpi esimerkki värikkäästä silmämeikistä.

Punainen smokey eye

Smokey eye on silmämeikkin klasikko, mutta uudelle vuodelle se saa pienen muutoksen: punaisen värin. Unohda siis tummat värit ja kokeile punaisen sävyjä – alta näet mallia!

Pinkki poskipuna

Aivan kuin musta ripsiväri, saa persikkainen poskipunasikin olla nyt tauolla. Vuoden 2020 aikana hehku saadaan aikaiseksi räikeällä pinkillä. Cosmopolitanin mukaan poskipunaa kannattaa laittaa myös suuremmalle alueelle poskilla sekä kokeilla ohimolla ja kulmaluiden alla, kuten alla olevassa kuvassa.

Mikä uuden vuoden trendeistä on suosikkisi? Kerro siitä kommenteissa!

Lähde: Cosmopolitan

Kommentit

Kommenttia