Vauvan reaktiosta kuvattu video on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Yhdeksän kuukauden ikäinen Blakely pääsi maistamaan ensimmäisen kerran jäätelöä ja ihastui – näin ainakin vauvan ilmeikkäästä reaktiosta voisi päätellä. Blakelyn äiti, Brittani Jernigan julkaisi tyttärensä reaktiosta lyhyen videon TikTok-sovelluksessa ja videosta on sen jälkeen tullut somehitti, jota on jaettu eri sosiaalisen median kanavissa.

vauvailmejaateloa2

Videolla Blakely maistaa hieman jäätelöä tötteröstä ja vaikuttaa heti pitävän siitä, sillä hänen ilmeensä muuttuu hulvattomalla tavalla. Blakely tarraa pienillä käsillään jäätelöön ja maistelee sitä lisää samalla, kun hänen vanhempansa purskahtavat nauruun ja koettavat saada tytön päästämään irti herkustaan.

Brittani-äiti kertoi TODAY:lle, että hän harvoin kuvaa vastaavia hetkiä.

”Aviomieheni antoi hänelle maistiaisia, joten Blakely oli selin minuun, mutta kuulin mieheni nauravan hänen ilmeille ja mieheni antoi hänen nuolaista jäätelöä. Pyysin miestäni kääntämään hänet, jotta minäkin näkisin. Nauroin ja ajattelin, minun pitäisi kuvata tämä”, äiti sanoi.

Äidin mukaan perheessä on tottu yhdeksän kuukauden ikäisen äärimmäisiin ilmeisiin.

”Hän on erittäin koominen. Hän tekee paljon hassuja ilmeitä ja on todella pomottava, joten tämä oli tyypillinen reaktio Blakelylta”, äiti kertoi.

Voit katsoa videon Blakelyn reaktiosta otsikon yläpuolelta löytyvältä, Good Morning American jakamalta videolta, kun taas Jerniganin julkaiseman alkuperäisen videon löydät sen sijaan TikTokista täällä. Videota on jaettu myös Twitterissä ja alta näet yhden siellä leviävän version tästä videosta.

StrictlyRockers 🇺🇦🌻

@christoq
Baby trying ice cream for the first time

Lähde: TODAY