Lopputuloksena syntyi joukko erittäin suloisia valokuvia kolmen kuukauden ikäisestä vauvasta.

Valokuvaajana työskentelevä Kayla Glover tutustui Harry Potterin maailmaan 10-vuotiaana ja on nyt yhdistänyt Harry Potter -faniutensa ja työnsä ikuistamalla tyttärensä Lorelai Gracen suloisiin Potter-aiheisiin kuviin.

Huffington Postin mukaan Lorelain ollessa kolmen kuukauden ikäinen, hänen äitinsä järjesti Potter-kuvaukset kunnioittaakseen J.K. Rowlingin luomaa velhojen ja noitien maailmaa. Valokuvien rekvisiitaksi Glover asetteli Potter-kirjansa, halloween-koristeeksi ostetun noidankattilan, taikasauvan, Rohkelikon huivin sekä pyöreät silmälasit, jotka hän sai viidennen Potter-kirjan keskiyön julkaisujuhlista.

”Halusin ottaa alkuperäisen kirjasarjani mukaan kuviin, koska ne merkitsevät minulle niin paljon ja edustavat niin hauskaa osaa lapsuudestani”, Glover kertoi Huffington Postille.

Itse kuvausten toteuttaminen sujui ongelmitta, sillä Lorelai on äitinsä mukaan aina ollut todella iloinen, rento vauva.

”Hän tykkäsi pureskella taikasauvaa aina, kun sai mahdollisuuden ja hänen pienet kasvonsa näyttivät höpsöltä, kun silmälasit valuivat hänen nenältään”, Glover kuvaili.

Huffington Postin mukaan äiti toivoo, että valokuvaukset olisivat alku tyttären Potter-faniudelle. Hän sanoi aikovansa lukea kirjoja Lorelaille myöhemmin ja lisäsi, kuinka olisi hauska, jos tytär tutustuisi kirjoihin 10-vuotiaana, kuten äiti itse aikoinaan.

Glover on julkaissut Potter-kuvausten suloisia lopputuloksia sosiaalisessa mediassa ja hän on Huffington Postin mukaan ollut ilahtunut niiden saamasta positiivisesta vastaanotosta.

”Aikana, jolloin on niin paljon negatiivisuutta sosiaalisessa mediassa ja uutisissa, minulle antaa toivoa nähdä muiden arvostavan minun kaunista pikkutyttöäni pukeutuneena hahmoksi, joka edustaa vahvuutta, sinnikkyyttä ja nöyryyttä. Ja kuten Albus Dumbledore sanoi, ’Onnen voi löytää pimeinäkin aikoina, jos vain muistuttaa sytyttää valot'”, valokuvaaja-äiti sanoi.

Glover myös paljasti, etteivät Potter-kuvaukset välttämättä jää äidin ja tyttären ainoaksi teemaan liittyviksi kuvauksiksi.

”Nyt kun Lorelain hiukset ovat muuttuneet punaiseksi, minusta tuntuu, että minun täytyy tehdä hänestä jossain vaiheessa myös Weasley”, äiti kertoi.

Lisää Gloverin ottamia vauvakuvia löydät hänen kotisivuiltaan, Facebookista ja Instagramista.

Aiemmin lokakuussa kerroimme toisista Potter-kuvauksista, joissa miesmalli tekeytyi Harryksi seksikkäisiin kuvauksiin. Voit lukea aiheesta lisää täällä.

Mitä pidät äidin ja tyttären Potter-kuvista? Kommentoi alla!

Lähde: Huffington Post