Punainen on huulipunien klassikkosävy, mutta nyt trendisävy parin vuosikymmenen takaa on noussut sen rinnalle.

Ruskea huulipuna oli yksi kauneustrendeistä, joka dominoi 1990-lukua ja 2000-luvun alkua, kertoo PureWow. Tuolloin mikään ruskean sävy ei ollut pois laskuista ja huulet saivat kimaltaa tai kiiltää mielin määrin.

PureWow’n mukaan tämä maanläheinen väri on tullut tänä vuonna merkittävällä tavalla takaisin. Ruskeaa huulipunaa on nähty niin malli Gigi Hadidin huulilla kuin monilla TikTokista pinnalle ponnahtainella somevaikuttajilla, kuten D’Amelion siskoksilla.

Jos muistat ruskean huulipunan trendit parin vuosikymmenen takaa ja sen käyttö nykypäivänä arveluttaa, ei huolta! PureWow nimittäin listasi 6 tyylikästä tapaa, miten ruskeaa huulipunaa voi käytää nykypäivänä ja suomensimme nämä vinkit alle.

Kokeile hienovaraista ylirajausta

Meikkitaiteilija Lisa Eldridgen mukaan käyttämällä hieman rajauskynää pystyt korostamaan huuliasi ja tasoittamaan mahdollisia vinoja reunoja. PureWow’n mukaan Eldridge suosittelee tekemään pohjan huulipunalla, jotta näet paremmin huultesi luonnollisen muodon ennen kuin laitat rajauskynää samassa sävyssä pienin, sulkamaisin ympyröin.

Kokeile kevyttä kimalletta

Unohda huurteinen, metallinen tyyli. Nykypäivänä ruskea saa kimaltaa hienovaraisesti niin, että se tuo huuliin hieman lämpöä. Lopputuloksena on mehevät, täyteläiset huulet.

Yhdistä graafiseen silmämeikkiin

Korona-aikana kasvomaskien käyttö on ollut arkipäivää, mikä on saanut monet olemaan entistä luovempia silmämeikin kanssa. Ja mikäpä sopisi paremmin näyttävän, graafisen silmämeikin kanssa kuin neutraali huulimeikki? Mallia näyttää Dixie D’Amelio:

Unohda matta ja anna huulten kiiltää

PureWow’n mukaan huulikiilto on täällä taas ja parempana kuin koskaan ennen! Nykypäivän huulikiillot antavat kunnolla kiiltoa ilman samanlaista sotkua kuin vuosikymmenten takaiset versiot, jotka vetivät puoleensa irtohiuksia. Yhdistä meikissä kiiltoa myös silmämeikkiin, jotta koko kasvosi hehkuvat.

Kokeile yksiväristä tyyliä

Tässä julkaisussa nähtävä Gigi Hadidin meikki on PureWow’n mukaan juuri oikein tehty päivitys 90-lukua henkivälle meikille. Niin luomiväri, poskipuna kuin huulipuna ovat samasta sävymaailmasta.

Pelkistä meikkiä

Tämä Olivia Wildelle tehty meikki on ihastuttavan minimaalinen ja raikas. Simppeli meikki on hyvä muistutus siitä, että vain sipaus rajausta silmiin ja maanläheinen sävy huulilla voivat todella kirkastaa koko kasvoja.

Lähde: PureWow