Merkit sinkkuelämästä ja aiemmista parisuhteista siivotaan pois, kun elämään tulee uusi kumppani.

Monet ihmiset varmistavat, ettei heidän kaapeistaan löydy ikäviä luurankoja, kun he ovat aloittamassa uuden suhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että he ”puhdistavat” tai laittavat uuteen uskoon asioita sinkkupäiviensä ajalta sekä poistavat entisiin kumppaneihin viittaavia asioita.

Cosmopolitanin mukaan patjoja ja sänkyjä valmistava Nectar Sleep teetti kyselyn, jossa selvisi viisi yleisintä asiaa, jotka ihmiset ”puhdistavat”, kun ovat aloittamassa uuden parisuhteen. Jos olet aloittanut uuden suhteen, kannattaa sinunkin kenties tarkistaa, että nämä asiat ovat hyvällä tolalla eikä luurankoja pääse löytymään:

1. Alusvaatelaatikko

83 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoi, että heidän alusvaatelaatikko menee uusiksi ensimmäisenä. Cosmopolitanin mukaan tämä kenties johtuu siitä, että on aika heittää menemään kaikki vanhat, kuluneet ja rikkinäiset alushousut, jotka olet aikonut heittää muutenkin pois. Tai kenties on aika ostaa uudet, söpöt alkkarit, joissa tunnet olosi seksikkääksi ja suloiseksi. Tai ehkä on vain tarpeen ostaa uusia ja käytännöllisiä alushousuja, jotka sopivat niihin valkoisiin farkkuihin, jotka ajattelit laittaa deitti-iltana yllesi uuden murusi kanssa.

2. Puhelimen yhteystietoluettelo

Puhelimesta katoavat entiset kumppanit ja ne ikävien treffien seuralaiset, joiden numeroa et enää tarvitse. Samalla puhelimesta lähtevät myös deittisovellukset ja Instagramin yksityisviestit sekä kaikki muu, mikä saattaa muistuttaa sinua sinkkuajoistasi. On aika tukahduttaa vanhat kipinät ja antaa uuden rakkauden roihahtaa liekkeihin (ei kirjaimellisesti).

3. Patja

Kun vieressäsi alkaa nukkua toinen ihminen säännöllisesti, kenties on aika uusia se kymmenen vuotta vanha patja, joka saa selkäsi vain kipeäksi. Cosmopolitanin mukaan nukkuminen on todella tarpeen, mutta patjaahan voi käyttää hyödyksi muillakin hyvillä tavoilla kuin nukkumalla. Uuden hankkimista kannattaa siis todella miettiä.

4. Valokuvat

Aivan kuin yhteystietojen kanssa, on aika myös hävittää ne vanhat #couplegoals-kuvat, jotka olivat sinulle ennen niin tärkeitä. Cosmopolitanin mukaan 63 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoi käyvänsä läpi kuvat puhelimistaan, tietokoneiltaan ja sosiaalisen median profiileistaan ja poistivat ne, joissa on aiemppia kumppaneitaan. Et siis ole suinkaan ainoa, joka poistaa menneiden aikojen kuvia ja se voi olla todella hyvä idea.

5. Vaatekaappi

Heitä pois ex-kumppanisi huppari, t-paita tai muu hänen entinen vaate, joka on saattanut jäädä sinun haltuusi. Se muistuttaa sinua yhteisistä ajoista hänen kanssaan, joten on parempi lopettaa sen käyttö.

Lähde: Cosmopolitan