Monella on ollut sutinaa työpaikalla.

Työpaikkaromanssit voivat olla yleisempiä kuin olet kenties osannut kuvitella. Uusi kyselytutkimus on paljastanut, että 51 prosenttia työntekijöistä on jossain vaiheessa uraansa nauttinut työpaikkaromanssista.

Vuosittaisen Vault Office Romance -kyselyn mukaan noin kolmanneksen (29%) mielestä työpaikkaromansseissa ei ole mitään väärä. Glamourin mukaan kyselyyn vastanneista yli 2 200 ihmisestä vain viisi prosenttia sanoi, ettei sutina työpaikalla ole koskaan hyvä asia.

Asenteiden taustalla voi hyvin olla se, että noin puolen myönnettyä suhde työkaveriin uransa aikana, on 23 prosentilla ollut työpaikkaromanssi viimeisen vuoden aikana.

Kyselytutkimuksen mukaan viidennes vastaajista oli suhteessa työkaverin kanssa kyselyyn vastaamisen aikaan. Kysely paljasti myös, että noin kolmannes vastaajista on harrastanut seksiä työpaikalla.

Glamourin mukaan koska kaikki eivät työpaikkaromansseihin päädy, on yli neljänneksellä (27%) on myös vahva, platoninen suhde työkavereidensa kanssa, ketä he todella arvostavat.

”Voimme molemmat puhua avoimesti ideoista ja ongelmista työpaikalla ja se antaa mahdollisuuden päästellä höyryjä sekä jonkun, kenelle puhua. Tunnen hänen miehensä ja tulemme toimeen myös, vaikka hän ei ole töissä alallamme”, yksi vastaajista kertoi Glamourin mukaan.

Lähde: Glamour