Tutkimus selvitti: Nämä ovat vähiten toivotuimmat puolet kumppanissa

Jokaisessa on vikansa, mutta tietynlaiset viat voivat kaataa parisuhteen.

Parisuhteessa kumpikin osapuoli saa välillä toisen ärtymään ja riitoja syntyy, mutta niistä päästään usein yli. Shape-lehti kuitenkin huomauttaa, kuinka on olemassa tietynlaisia tapoja ja ominaisuuksia, joita parisuhteen osapuolet eivät vain yksinkertaisesti siedä.

Aiheeseen liittyen sähkötupakkayhtiö Vapor Couture julkaisi tuloksensa tutkimuksesta, joka selvitti asioita, jotka ärsyttävät, kun on kyse mahdollisesta kumppanista. Shapen mukaan kyselystä selvisi, että miehet ja naiset ovat pääasiassa samoilla linjoilla aiheen suhteen.

Kyselyyn vastasi tuhat ihmistä. Naisista 83 prosentin mielestä vähiten toivottu puoli kumppanissa oli uskottomuus.

Sitä seurasivat huono hygienia (68 prosenttia), työttömyys (64 prosenttia), tupakointi (57 prosenttia) ja taloudellinen vastuuttomuus (56 prosenttia). Shapen mukaan miesten top 5 koostui samoista asioista.

Osallistujia pyydettiin myös arvioimaan, mitkä ominaisuudet johtaisivat todennäköisimmin avioeroon. Shapen mukaan vastaukset pysyivät suhteellisen samoina, mutta raha-asiat nousivat entistä tärkeämmäksi, toiselle sijalle.

Tutkimuksen mukaan naiset katsovat huonommin läpi sormien yllä mainittuja tapoja ja ominaisuuksia. Shapen mukaan naiset 13 prosenttia todennäköisemmin mieltävät top viiteen päätyneet asiat parisuhteen päättäväksi asiaksi.

Lähde: Shape


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.