Tutkimus pureutui pysäköidyssä autossa harrastetun seksin saloihin.

Seksin harrastaminen pysäköidyssä autossa voi olla monelle eräänlainen siirtymäriitti ja tätä tukee Cosmopolitanin mukaan myös tuore tutkimus, joka selvitti opiskelijoiden kokemuksia aiheesta anonyymisti. Etelä-Dakotan yliopiston (USD) tutkimukseen osallistui 706 opiskelijaa, 195 miestä ja 511 naista, pienestä Keskilännessä sijaitsevasta yliopistosta.

Tutkimuksessa selvisi, että 61 prosenttia miehistä ja 59,5 prosenttia naisista oli harrastanut seksiä pysäköidyssä autossa. Cosmopolitanin mukaan näistä 422 opiskelijasta 14 prosenttia oli menettänyt neitsyytensä autossa.

”Auto ja seksi ovat kulkeneet käsikädessä siitä lähtien, kun auto keksittiin”, tutkimusta johtanut USD:n psykologi, tohtori Cindy Struckman-Johnson sanoi.

Tutkimuksen mukaan 56,9 prosenttia pysäköidyssä autossa harrastetusta seksistä tapahtui vakavassa parisuhteessa olevien kesken satunnaisten irtosuhteiden sijaan ja 63,4 prosenttia kerroista tapahtui auton takapenkillä.

”Nämä tiedot, mukaan luettuna henkilökohtaiset kertomukset mieleen jääneistä sattumuksista, paljastivat, että epämukavuudesta ja kiinnijäämisen riskistä huolimatta seksi pysäköidyssä autossa oli ensisijaisesti positiivinen seksuaalinen ja romanttinen kokemus niin miehille kuin naisille”, tutkijat totesivat.

Tutkijat kuitenkin huomauttivat, että 2,5 prosenttia miehistä ja 4,3 prosenttia naisista kertoivat olleensa painostettuja harrastamaan seksiä autossa. Tutkijat myös suosittelevat tulevia tutkimuksia perehtymään seksin harrastamiseen pysäköidyssä autossa kaupunkiympäristössä.

Voit lukea lisää tutkimuksesta täällä.

Lähde: Cosmopolitan