Tutkimus: Naiset kokevat punaisiin pukeutuneen naisen uhkana

Aiemmat tutkimukset ovat selvittäneet miesten viehättyvän naisista, jotka pukeutuvat punaiseen. Eräs tutkimus sen sijaan selvitti, miten naiset suhtautuvat punaisiin pukeutuneisiin naisiin.

Rochesterin yliopiston tutkijoiden mukaan naiset mieltävät punaisiin pukeutuneiden naisten mainostavan olevansa seksuaalisesti saatavilla ja eivät halua poikaystäväänsä tällaisen naisen lähelle. Newserin mukaan tutkija Adam Pazda on kertonut, että naiset ovat todella haluttomia esittelemään tai antamaan poikaystävänsä olla kaksin punaisiin pukeutuneen naisen kanssa.

”Sitä näkee sellaista puolustavaa käytöstä. Kuten ”En halua poikaystävääni tuon naisen lähelle”, Pazda kommentoi.

Pazdan tutkijatiimi viittasi kahteen tutkimukseen kahdelta mantereelta. Toisessa puolet osallistuneista naisista näkivät kuvan punaisiin pukeutuneesta naisesta ja toinen puoli samaisen kuvan, mutta naisella oli valkoiset vaatteet.

Naisten vastaukset tukivat väitteitä, kuten ”tämä henkilö on kiinnostunut seksistä”, kun kuvassa oli punaisiin pukeutunut nainen. Toisessa tutkimuksessa osallistujat katsoivat kuvia naisista punaisissa tai vihreissä paidoissa.

Kun osallistujilta kysyttiin, että kuinka todennäköisesti he esittelisivät kuvan henkilön poikaystävälleen, naiset kertoivat suuremmasta halusta suojella poikaystäväänsä kohteelta, kun kuvan naisella oli punainen paita.

Newserin mukaan Pazsa kuitenkin on korostanut, että tutkimuksen tulokset viittaavat taipumuksiin eivätkä ne päde jokaiseen naiseen.

Lähde: Newser


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.