Neulevaatteet tekivät paluun muotinäytösten lavoille, joten tarjolla on tyylikkäitä neuleita moneen makuun.

Talven kylminä kuukausina on ihana pukeutua lämpimään neulevaatteeseen. Jos koet talvivaatevarastosi kaipaavan päivitystä, on nyt hyvä aika hankkia muutama luottoneulevaate tulevien talvikuukausien varalle.

The Independentin mukaan muotisuunnittelijat, somevaikuttajat ja muotiketjut ovat pistäneet parastaan ja päästäneet luovuutensa valloilleen tavoissa, joilla he tyylittelevät neulevaatteet. Neulevaatteet ajattomista mekoista liiveihin ovatkin saaneet uusia tuulia ja neulevaatteiden tehtyä paluu muotinäytösten lavoille, on tarjolla tyylikkäitä neuleita moneen makuun.

Jos haluat pysyä muodin mukana, on alle listattu viisi neulevaatetrendiä, jotka ovat suuressa suosiossa tänä talvena.

Neulemekko

Kesämekot saavat kaikessa rauhassa pysyä vaatekaapin kätköissä ja katseet kohdistetaan nyt neulemekkoihin. The Independentin mukaan neulemekko on hyvä valinta niin muotifanille, joka haluaa pakkasasteista huolimatta pukeutua mekkoihin, kuin niille, jotka eivät halua käyttää paljon aikaa päivän asun valitsemiseen. Neulemekko toimiikin moneen tarkoitukseen talvikuukausina. Niitä on saatavilla erilaisissa muodoissa ja monessa koossa, joten todennäköisesti löydät itsellesi mieluisia vaihtoehtoja.

Jos pidät vartalonmyötäisistä vaatteista, etsi ribattua bodycon-tyyliä ja yhdistä mekkoon mustat sukkahousut ja tukevat biker-bootsit. Jos taas haluat jotain hienostuneempaa, valitse midimittainen kashmirmekko, jonka voi tyylitellä vyöllä ja polvisaappailla tai kerrostettuna leveälahkeisten housujen kanssa.

Neuleliivi

Neuleliivit ovat tulleet muotiin eivätkä enää ole vain osa isoisien vaatekaappia. The Independentin mukaan muun muassa Gucci, Burberry ja Kenzo esittelivät syksen ja talven 2019 mallistoissaan neuleliivejä ja niitä on nähty myös some-vaikuttajien yllä.

Yksi suosituimpia tapoja pukeutua neuleliiviin, on yhdistää se kauluspaitaan. Ylisuuren neuleliivin voi sen sijaan laittaa t-paidan pariksi kera korkeavyötäröisten farkkujen. Tyylipisteitä voi kerryttää myös tiukemmalla neuleliivillä, jonka on kerrostanut midimekon kanssa.

Neuletakki

Arkiselta vaikuttavaa neuletakkia on nähty niin Miu Miulla kuin Chanelilla. The Independentin mukaan se heräsi kuitenkin todella henkiin trendinä, kun näyttelijä Katie Holmes kuvattiin kashmirneuletakissa ihoa paljastavassa tyylissä.

Jos vaatekaappisi kätköistä löytyy neuletakki, ota se takaisin käyttöön. Neuletakkiin voi pukeutua monipuolisilla tavoilla. Seksikästä tyyliä saa ottamalla mallia Holmesista ja jättämällä löysän neuletakin alle vain rintaliivit ja yhdistämällä siihen korkeavyötäröiset farkut. Yksi tapa on myös kerrostaa se kukkamekon ja tuhtien nilkkureiden kanssa. Ohuempaa, lyhyempää versiota voi taas käyttää slip-mekkojen kanssa tai napitettuna pelkkänä yläosana.

Neonvärit

Neonvärit eivät kuulu vain kesään, vaan toimivat myös kylmien kuukausien aikana. Tämä oli selvää syksen ja talven 2019 muotinäytöksissä, kun muotitalot Balenciagasta Saint Laurentiin toivat catwalkille neuleita niin limen, sitruunan, mandariinin kuin fuksian sävyissä. The Independentin mukaan neonvärien trendi on ollut hitti myös katutyylien tähtien joukossa, kun niin Monikh Dale kuin Sarah Ashcroft ovat näyttäneet mallia, miten räväköihin väreihin pukedutaan viileämpinä kuukausina.

Kikka on siinä, että räikeät sävyt yhdistetään pehmeämpiin sävyihin, jotka rauhoittavat kokonaisuutta. Myös bodycon-versiot näyttävät todelta tyylikkäältä yhdistettynä ylisuureen bleiseriin tai ruudullisen midihameen kanssa.

Näyttävät hihat

Suuret, todella pitkät ja hapsuhihat olivat joka paikassa kesällä ja tämä tyyli jatkuu myös talvikuukausina – tästä saatiin ainakin osoitus Richard Quinnin ja Givenchyn syksyn ja talven 2019 mallistoista. Talvikadella näyttävien hihojen ystävät voivat huomata trendin siirtyvän mekoista ja ohuista puseroista mukaviin neuleisiin sesongin väreissä punaisesta laivastonsiniseen ja vihreään.

Paras tapa tyylitellä suuret, näyttävät hihat, on tehdä niistä asukokonaisuuden tähti yhdistämällä ne simppeleihin ja yksinkertaisiin vaatteisiin, kuten hyvin istuviin housuihin tai farkkuihin. Tyyli toimii myös iltamenoissa: laita näyttävä neulepaita yllesi minihameen kaveriksi ja laita sukkahousut jalkaan ja saat muodikkaan kokonaisuuden, jota voi käyttää yöelämässäkin.

Katso lisää vinkkejä näiden viiden trendin asuista täällä.

Lähde: The Independent