Tiesitkö? Meikki kannattaa tehdä tässä järjestyksessä

Meikkituotteiden laittamisen järjestyksellä onkin paljon väliä.

Kun on kyse meikkaamisesta, on yhtä tärkeä kiinnittää huomiota se siihen, että käytät oikeita tuotteita kuin siihen, missä järjestyksessä teet meikin – ja yllättävää kyllä, kasvojen vuoro ei ole ensimmäisenä. Meikin teko kannattaa aloittaa silmämeikistä.

”Luomivärillä on taipumusta varista meikkaamisen aikana, erityisesti smoky eye -meikkiä tehdessä”, CoverGirlin meikkitaiteilija Jennifer Fleming kertoi Women’s Healthille.

”Silmämeikistä aloittaminen varmistaa, ettet joudu laittamaan meikkivoidetta ja peitevoidetta uudelleen”, hän jatkoi.

Silmämeikin teko kannattaa aloittaa Women’s Healthin mukaan ensin luomiväristä ja sitten tehdä rajaus.

”Jos kätesi ei kuitenkaan ole vakaa, voit laittaa rajauksen ensin ja sitten häivyttää luomivärin siihen päälle rajauksen pehmentämiseksi”, Fleming ohjeisti.

Ripsiväri kannattaa laittaa lopuksi, koska Fleming mukaan jos sen laittaisi ennen, voisi esimerkiksi luomiväri varista ripsiin ja aiheuttaa paakkuja.

Tämän jälkeen voit jatkaa normaalilla tavalla kasvojen meikkaamista meikkivoiteen, peitevoiteen ja puuterin kera. Jos haluat käyttää aurinkopuuteria, Fleming suosittelee laittamaan sitä puuterin jälkeen, koska sen on tarkoitus lisätä väriä kasvojen alueille, mihin aurinko normaalisti pääsee antamaan väriä.

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.