The Crownin fanien odotus palkitaan pian!

Nyt se tiedetään: Suosikkisarja The Crownin 5. kausi pyörähtää liikkeelle Netflixissä 9. marraskuuta! Huippusuosittu sarja vakiinnutti paikkansa jo loistokkaan ensimmäisen kautensa aikana, ja sarjan suosio on vuosien aikana vain kasvanut.

Lisää mielenkiintoa julkaisuhetkeen tuo kuningatar Elizabethin hetkeä aikaisemmin tapahtunut poismeno, ja sarjaa syynätäänkin varmasti entistä tarkemman linssin kautta, sillä sarjan on aiemminkin syytetty olevan epäkunnioittava kuninkaallista perhettä kohtaan.

Tulevan kauden juonesta tiedetään toistaiseksi seuraavaa:

Prinssi Charles painostaa äitiään sallimaan hänelle avioeron prinsessa Dianasta, mikä aiheuttaa monarkiaan perustuslaillisen kriisin.

Huhut leviävät, kun aviomiehen ja vaimon nähdään elävän yhä erillisempiä elämiä, ja kun tiedotusvälineiden tarkkailu lisääntyy, Diana päättää ottaa oman tilanteen ja tarinansa haltuunsa ja julkaisee perheen protokollaa rikkoen kirjan, joka heikentää Charlesin julkista tukea ja paljastaa Windsorin talon säröt.

Jännitteet kasvavat entisestään, kun Mohamed Al Fayed saapuu kuvioihin.

Hän haluaa saada ylimmän luokan hyväksynnän ja valjastaa käyttöönsä itse hankkimansa varallisuuden ja vallan yrittäessään saada itselleen ja pojalleen Dodille paikan kuninkaallisessa pöydässä – Dianaa hyödyntäen.

Omasta mielestäni tuleva kausi kuulostaa kaikkein jännittävimmältä tähän mennessä! Oletko sinäkin The Crownin fani?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The Sun