Tekemistä syysiltoihin: Näitä viittä nokkelaa DIY-ideaa kannattaa kokeilla

Näistä ideoista on iloa niin juhliin kuin sisustukseen.

Erilaiset tee se itse -projektit ovat hauska tapa käyttää aikaa ja tehdä jotain luovaa omaksi ja/tai muiden iloksi. Toisinaan kuitenkin ideat voivat olla hukassa, mutta onneksi netin kätköistä löytyy monenlaisia vinkkejä ja inspiraatiota.

Alle onkin koostettu viittä nokkelaa DIY-ideaa, joita toteuttamalla saat mukavaa tekemistä syysiltojen ratoksi.

1. Vaasille uutta ilmettä

Iholle laitettavia väliaikaisia siirtokuvatatuointeja apuna käyttäen voit tehdä tavallisesta, esimerkiksi yksivärisestä vaasista heti erilaisen haluamasi siirtokuvan – tai useamman – avulla. Tässä vain mielikuvituksesi (ja siirtokuvatatuointien valikoima) on rajana. Tatuointikuva laitetaan vaasin pintaan samoin kuin iholle ja sen kuivuttua se kannattaa suojata kirkkaalla lakalla. Jatkossa vaasi kannattaa pestä käsin, jotta kuva säilyy mahdollisimman pitkään. Voit lukea ohjeet tähän DIY-ideaan englanniksi täältä.

2. Tee sisustuselementti

Valokuvakehysten ja esimerkiksi ruokapöydän tableteista saa tehtyä telineen, johon voit kiinnittää korvakoruja ja pinssejä ja laittaa ne sitten esille. Jos teet tällä ohjeella, saat kaksi ja voit antaa toisen lahjaksi esimerkiksi parhaalle ystävällesi. Löydät ohjeen täältä videon kera ja voit soveltaa sitä oman makusi mukaan.

3. Tee emojipalloja juhliin

Erilaisten emojien näköiset ilmapallot voivat olla hauska lisä juhliin. Hanki keltaisia, pyöreitä ilmapalloja ja vinyylitarroja, joista tee muun muassa silmät, suu ynnä muuta ja laita kiinni ilmapalloiihn. Löydät ohjeet näihin ilmapalloihin täältä.

4. Vanhat farkut hyötykäyttöön

Leikkaa vanhoista farkuistasi ”denimlankaa” ja käytä sitä sitten jonkin hyödyllisen, kuten pienen korin, neulomiseen tai virkkaamiseen. Täältä löydät ohjeet, miten tehdä farkuista neulomis- tai virkkuumateriaalia ja täältä löydät ohjeet pienen korin tekemiseen.

5. Tee polka dot -kakku

Tämä on helppo tapa koristaa kakku nopeasti, mutta suloisesti. Leikkaa leivinpaperiin pyöreitä reikiä ja käytä sitä sapluunana nonparellien ripottelussa. Löydät ohjeen tähän täältä.

Lähde: BuzzFeed


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.