Kurpitsojen kaivertaminen sai huvittavan käänteen, kun perheen teinin pää jumiutui kurpitsaan.

Kurpitsat ja niiden kaivertaminen ovat osa halloweenin-juhlintaa, mutta Ralphsin perheessä kaiverrushetki sai huvittavan kääntään, kun perheen teini-ikäinen tytär, Rachel, keksi laittaa päänsä suuren kurpitsan sisään.

”Se on niin suloinen. Pääni mahtuu sinne”, Rachel tokaisee kurpitsaa halaillessaan ja alkaa työntää päätään kurpitsan sisään.

”En usko, että se onnistuu”, tilannetta videolle ikuistava Kristy-äiti sanoo.

Teini kuitenkin näyttää pystyvänsä ja pian hänen päänsä onkin kurpitsan sisuksissa – sen saaminen sieltä pois onkin eri juttu. Äiti jatkaa videon kuvaamista, kun turhautunut tyttö ei saa päätään irti veljensä koettaessa auttaa ja neuvoa.

”Näin tämä perhe toimii. Täysin hullua, täyttä kaaosta 24/7”, huvittunut äiti sanoo kääntäen kameran hetkeksi itseensä.

Perhe epäilee Rachelin poninhännän olevan syy, miksi hän ei saa päätään irti. Kun perheenisä saapuu seuraamaan tilannetta, hän kysäisee pitäisikö pelastuslaitos soittaa paikalle, mutta kurpitsan uumenista kuuluu selvästi voimakas ”Ei!”

”Se olisi niin kauheaa”, Rachel huutaa kurpitsan sisältä.

Lopulta tytön pää kuitenkin saadaan pois kurpitsasta, ilman pelastusviranomaisten apua. Äiti on julkaissut myös toisen, lyhyemmän videon, jolla hän halusi osoittaa kaikille tytön todella olevan kunnossa.

”Ajattelin, että se olisi vain hauskaa”, Rachel sanoo toisella videolla, kun hänen isänsä kysyy, miksi hän laittoi päänsä kurpitsaan.

Vanhemmat myöntävät lähes yhteen ääneen, että kyllä, hauskaa se oli, ja hauska tilanne on ollut myös ollut videon nähneiden mielestä. Teinin kurpitsapulmasta onkin tullut viraalihitti ja voit katsoa sen jutun yltä sekä äidin julkaiseman toisen videon alta:

Kenties tyttöä lohduttaa se, että kyse oli vain kurpitsasta eikä hänelle käynyt kuin Joeylle Frendit-sarjassa: