Teinin tutoriaali huvittaa etenkin Twitterissä, mistä se on levinnyt muualle nettiin.

Moni on varmasti joskus katsonut meikkitutoriaaleja ja miettinyt, miten videobloggaajat onnistuvat tekemään sellaista jälkeä kuin videoillaan esittelevät ja kuinka paljon rahaa kaikkiin tuotteisiin uppoaa.

Nyt vastapainoksi kaikille hohdokkaille tutoriaaleille on nettiin ilmestynyt mainio video, joka on tuonut paljon iloa ja huvittanut ihmisiä ympäri maailman hauskalla rehellisyydellään. Videon on julkaissut 18-vuotias floridalainen Morgan Hanbery ja se on osoitus siitä, että meikeistä ja meikkaamisesta voi nauttia ilman kalliita tuotteitakin.

”Ja sitten otetaan MAC 43… Ei, vitsi, se on vain jokin suti, jonka hankin halvalta nettisaitilta”, Morgan kertoo videolla.

”Näen tekniikoita tutoriaaleissa ja ajattelen, että minäkin osaan, mutta en osaa”, teini sanoo videolla.

”Luulenko olevani meikkitaiteilija? En”, hän myös tokaisee tutoriaalin aikana.

Morgan julkaisi hauskan tutoriaalinsa Twitterissä, missä sitä on uudelleentwiitattu yli 76 000 kertaa ja video on levinnyt myös YouTubeen eri käyttäjien julkaisemana. Katso video alta:

Video on saanut erittäin positiivisen vastaanoton Twitterissä, missä monet ovat kommentoineet Morganin olevan hauska ja hulvaton – ja meikkikin on onnistunut. Voit lukea hänen saamiaan kommentteja täältä.

Lähde: Mashable