Vaikka vuosi 2022 on jo käynnistynyt muutama päivä sitten, vielä ehtii tekemään uudenvuodenlupauksia.

Tässä olisi hyvä idea uudenvuodenlupauksille, joita voi tehdä yhdessä oman kumppanin kanssa. Näitä alla olevia voi tehdä yksinkin, mutta ehkä ne onnistuvat paremmin, kun niitä tekee yhdessä oman rakkaan kanssa.

1. Alkakaa syömään terveellisemmin

Ruokaa on mukava valmistaa yhdessä. Kokeilkaa uusia terveellisiä reseptejä. Vaikka katsoisitte yhdessä sohvalla elokuvaa, ei silloin ole pakko syödä mitään epäterveellistä. Keksikää mitä terveellistä voisitte silloin napostella.

2. Harrastakaa yhdessä liikuntaa

Treenaaminen on mukavaa, kun saa samalla seuraa. Auttakaa toisianne saavuttamaan omat treenitavoitteet.

3. Pitäkää yhdessä hauskaa

Jos elämässä on paljon stressiä, voi olla vaikea pitää välillä hauskaa. Työ ei ole ainakaan tekosyy sille, että ei ehdi pitää hauskaa. Leikkikää yhdessä vaikkapa tyynysotaa tai jotain muuta, joka saa teidät nauramaan.

4. Tehkää vapaaehtoistyötä yhdessä

Hyväntekeväisyyttä voi tehdä monella eri tavalla. Aloittakaa tekemään sitä yhdessä. Saatte samalla olla enemmän toistenne seurassa. Samalla kun teette hyvää muille, se voi tehdä hyvää myös suhteellenne.

5. Varatkaa enemmän aikaa seksille

Työ- ja muut kiireet voivat viedä aikaa seksin harrastamiselta. Sille kannattaisi varata aikaa, koska se tekee hyvää suhteelle, terveydelle sekä mielialalle.

6. Käyttäkää vähemmän älylaitteita

Tekin taidatte käyttää ihan liikaa älylaitteita. Vähentäkää kumpikin niiden käyttöä ja tehkää sen sijaan yhdessä jotain mukavaa.

7. Lopettakaa yhdessä jokin huono tapa

Onko teillä kummallakin jotain samoja huonoja tapoja. Ehkä saatte lopetettua ne helpommin, kun teette sen kumpikin. Jos juotte liian paljon alkoholia, on sitä helpompi vähentää, kun toinenkin tekee sen. Silloin toisen ei ainakaan tarvitse katsoa vierestä, kun toinen juo alkoholia.

Toivottavasti tässä oli teille ainakin yksi hyvä idea uudenvuodenlupaukseksi!

Lähde: Stay at Home Mum